Celebrity News

Otac i sin ne mogu očima da se gledaju: Incident na slavi Karađorđevića (FOTO)

Svađa Aleksandra i Filipa Karađorđevića podelila članove kraljevske porodice

Otac i sin ne mogu očima da se gledaju: Incident na slavi Karađorđevića (FOTO)

Svake godine 13. decembra kraljevska porodica obeležava Svetog Apostola Andriju Prvozvanog. Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina za slavkom trpezom tada okupljaju najmilije, nažalost ove godine lomljenju slavskog kolača i liturgiji održanoj u dvorskoj kapeli princ Filip i princeza Danica nisu želeli da prisustvuju. Svađa Aleksandra i Filipa Krađorđevića navodno je do te mere produbljena da otac i sin čak ni krsnu slavu nisu želeli pod istim krovom da obeleže, zbog čega je javnost ostala u čudu i sa pitanjem na usnama, zar je moguće da još uvek probleme nisu izgladili.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

Ata Images

 

Svađa Aleksandra i Filipa Karađorđevića usledila je nakon što se prestolonaslednikov prvenac Petar odrekao krune u korist brata. Bar je javnosti predstavljeno tako, a ovaj razlog mnogima je delovao kao nešto što se može rešiti. Kako da pomirenja sve do dana današnjeg nije došlo nameće se pitanje da li je pitanje nasledstva jedini uzrok raskola srpske kraljevske porodice.

Pročitajte: Nažalost, nije od dijete: Princeza Katarina progovorila o drastičnom gubitku kilograma

Ata Images

 

Malo je reći da su svi bili zapanjeni kada su videli da umesto da otac i sin po tradiciji lome kolač zajedno, oni to čine na dva različita mesta, Aleksandar na Dedinju u kapeli Svetog Apostola Andrije Prvozvanog u blizni dvora, Filip sa suprugom i sinom na Oplencu u crkvi Svetog Đorđa. 

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević na sahrani kraljice Elizabete zabrinuo javnost, princeza vidno mršavija (foto)

Ata Images

 

Još više su svi bili u čudu kada su videli da su se umesto Aleksandru i Katarini, u crkvi Filipu i Danici pridružili  knez Mihajlo, sa suprugom kneginjom Ljubicom, njihove ćerke kneginje Natalija i Isidora, supruga kraljevića Tomislava princeza Linda, kao i roditelji princeze Danice Cile Marinković i Beba.

Pročitajte: Ona je zaista kao princeza: Svi detalji glamuroznog venčanja Danice i Filipa Karađorđevića (FOTO)

twitter printscreen

 

Na radost porodice među zvanicama se našla i vanbračna ćerka kneza Đorđa Karađorđevića, koji se 2016. godine venčao sa Felon Rejman. Ovo je prvi put da je kraljevska porodica predstavila kneginju Saru Anastasiju. Đorđe ju je dobio u dvadesetim godinama sa Beograđankom i odmah ju je priznao, nažalost sve do danas javnost nije znala kako maloletna kneginja izgleda.

twitter printscreen

 

 

 

 

 

 

Komentari (7)

Loading
Ana

10:49 14.12.2022

Sve je to delo Danice.Umesto da ih pomiri,ona raspiruje mtžnju izmedju oca i sina.Hoće da joj muž što pre bude prestolonaslednik.Nisko.

Jelena

12:55 14.12.2022

Debili i degenerici, ološ najgori... Bagra ogavna, posebno ona smežurana nakaza okačena na svamija... Sramota i ruglo Srbije

Marko

15:11 14.12.2022

Jebem ti kralja koji nezna maternji jezik. Sramota je pisati o ovim supcima,nataknem ih na kurac.

Brajna Koy

15:16 14.12.2022

Na Definju su bili Samozvani na Oplencu su zvanicni.

Alex

22:32 14.12.2022

Jedini od Karađorđevića koji je vredeo završio je u Toponici. Ostalo NULA

Coa

23:52 14.12.2022

Šta reći posle pročitanog teksta, CIGANSKA POSLA, koja nažalost ovaj narod plaća

Milka

05:48 15.12.2022

Ako nemoze da se kraljevska porodica slozi kako ce onda Srbi da se sloze najvece zlo je ova skracena Grkinja