Celebrity News

Potpuno promenila stil života: Jelisaveta Orašanin otkrila sta joj smeta u Italiji

Potpuno promenila stil života: Jelisaveta Orašanin otkrila sta joj smeta u Italiji

Pre nekoliko meseci glumica Jelisaveta Orašanin preselila se iz Amerike u Bolonju, gde njen suprug, slavni košarkaš Miloš Teodosić nastupa za košarkaški klub Virtus.

Lepa umetnica sada objašnjava kako se vrlo brzo prilagodila novom gradu u kome živi i tamošnjem mentalitetu, ali i da postoji nešto što joj veoma smeta.

- Italijani su preležerni, preopušteni. To ne mogu da izdržim. Ležerniji su od nas. No, ono što je dobro u svemu jeste da Italiji jako retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo uči. Tako da mogu da kažem da je to plus - kaže za "Blic" Jelisaveta Orašanin i objašnjava zbog čega tamo ne uživa u noćnom životu:

- Tamo nema provoda. U osam idem na spavanjac sa detetom. Kod kuće sam i nema mrdanja.

 

View this post on Instagram

 

?? #bologna

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Oct 27, 2019 at 1:39am PDT

Ono što posebno Jelisavetu oduševljava kod Italijana jesu porodični rituali koje često ima prilike da vidi.

- Italijani imaju pauzu za ručak od 14 do 17 časova i to poštuju. Tada su kod kuće i to je divna stvar. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu. Da doručkujete, ručate i večerate sa porodicom. Neguju to i to je velika stvar za ljude koji rade - naglasila je ona za "Blic" i otkrila šta je ponovo počela da radi sada kada je postala mama.

- Poslednjih nekoliko godina nisam kitila jelku, ali ove godine jesam. Imamo malog ukućanina, tako da je ove godine okićen stan - kaže Jelisaveta.