Celebrity News

Opljačkana Anastasija Ražnatović usred dana

Opljačkana Anastasija Ražnatović usred dana

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je doživela veliku neprijatnost na putovanju.

Naime, ova lepotica je opljačkana prilikom posete Parizu gde je otišla sa najboljom drugaricom.

U emisiji "Lično, nezvanično", gostovala je pevačica i njena prijateljica Nevena koja je otkrila šta im se dogodilo.

Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

- Nedavno smo bile u Parizu zajedno, krenule smo u šoping i obilazak, a ja sam zaboravila novčanik. U međuvremenu, kako smo šopingovale, desi se da Anastasiju opljačkaju... I izgubimo i njen novčanik. Ništa to nama nije bilo strašno, dok se nismo izgubile. Izgubimo se i ne znamo da se vratimo do hotela. Peške da idemo, ne dolazi u obzir. Sve vreme smo se smejale muci - rekla je Nevena i dodala:

- Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pevačica u Srbiji, šta nam se dogodilo, a i on nas je video da smo izmučene. Ona je bukvalno ceo put pevala i tako smo mu platile. Htele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želeo da uzme - rekla je ona, a Anastasija je potvrdila celu priču, piše "Blic".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана 3. Дец 2019. у 5:39 PST

Anastasija je zatim iskreno pričala na temu finansija.

Kako je rekla, od majke Cece Ražnatović godinama nije tražila novac.

- Već sigurno četiri godine samu sebe izdržavam, te nisam uopšte tražila novac od majke. Veoma mi je drago, ponosna sam na to. Težila sam da budem samostalna i to se ostvarilo. Najviše zarađujem od Instagrama i godišnjih ugovora - izjavila je Anastasija, čiji album izlazi na proljeće.

Dok se snimala emisija Anastasiju i ekipu vozač je vozio na potrebne destinacije, jer ona nema vozačku dozvolu.

- Zato što učim za vozački, uskoro imam teorijski ispit, tako da, poželite mi sreću. Nadam se da ću se super snaći u tome, iako mi moj brat govori da ću biti najgori vozač na svetu, jer nemam apsolutno nikakvu koordinaciju. Mislim da ću se super snaći, pokazaću im suprotno. Veoma često se vozim i taksijem - izjavila je Anastasija, pišu "Novosti".