Celebrity News

Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Jelena Karleuša zaprepastila sve stajlingom na snimanju novih emisija "Zvezde Granda"

U "Grandovom" studiju na Košutnjaku nastavljeno je sa snimanjem novih epizoda "Zvezda Granda" a veliku pažnju, kao i uvek, privukla je jedna od članica žirija, Jelena Karleuša. Ona se ovog puta provokativno obukla u kratku plavu haljinu koja je istakla njene savršeno izvvajane noge i bujni dekolte.

Najpopularnija muzička zvezda Jelena Karleuša u poslednje vreme posvećeno se bavila svojom linijom a svojim objavama u posednje vreme pokazala je koliko je oslabila.

Budući da Jelena nikad nije patila od enormnog viška kilograma, kao i da celu svoju karijeru ponosno ističe svoje obline, sada je ipak svoje telo dovela do perfekcije.

Inače u ovakvoj haljini, tačnije sličnom modelu  videli smo i Lepu Brenu 1989. godine, kada je u emisiji Disko folk izvela pesmu Čuvala me mama.

Brena je, doduše, nosila kratku jaknu preko haljine, ali je izgled i vipe nego sličan, gotovo identičan...

Jelena Karleuša do kraja života zaljubljena u svog supruga Duška Tošića

Posle brojnih medijskih napisa o navodnom razvodu od Duška Tošića, nakon 11 godina braka i dvoje dece, Jelena Karleuša imala da keže samo jedno:

– U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. 

Naime, najpoznatiji par u Srbiji postali su vlasnici vile na Dedinju vredne 2,5 milona evra, koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija a Jelena je za Telegraf otkrila da li se njena porodica već preselila u novi dom.

– Nisam se još uselila, tek treba da se renovira kuća, ali ja ne mogu da odolim da ne slikam, jer je stvarno kuća prelepa. Dvorište je prelepo i mislim da će to biti raj za Atinu i Niku, zaslužile su da imaju detinjstvo u takvom lepom ambijentu. Imaću konačno veliku kvadraturu ormara, jer u ovoj kući ne mogu ni da se okrenem. Tačnije sve prostorije su postale moj garderober, Duško nema gde da stavi svoje stvari. Ako se zbog nečega bude razveo, razvešće se zbog toga – rekla je Karleuša kroz smeh.

Diva u punom sjaju: Sigurni smo da niko ne napušta hotelsku sobu kao Jelena Karleuša! (video)

Jelena Karleuša voli da objavljuje provokativne fotke iako Dušku to smeta

Međutim, Jelena je kako piše ovaj medij bila surovo iskrena kao i uvek i prokomentarisala Duškovo gledanje na njene provokativne fotke.

– On kaže da se ja stalno slikam gola i da to više nema nikakvog smisla. Ne voli jednostavo. Pita me dokle ću, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom.

Jelena Karleuša nedavno je otvorila dušu i iskreno progovorila o najtežem periodu života - gubitku majke Divne

– Ove godine sam bila jaka, sledeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje, onako kako bi ona to želela – rekla je pevačica za “Informer” i dodala:

– Teško je nastaviti život posle takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene reči podrške koje mi daju snagu da idem dalje – bila je emotivna Jelena koja je i prazničnu dekoraciju u domu posvetila je majci:

– Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo”.