Celebrity News

Milica Pavlović: Često su pokušavali da me ponize!

Milica Pavlović: Često su pokušavali da me ponize!

Milica Pavlović, uspešna pevačica gradila je svoj put ka uspehu bez skandala a privatni život čuva daleko od očiju javnost. Iako neispunjena na emotivnom planu, njen život pun je ljubavi. Svoju baku i deku obožava a i svoje poreklo!

Milica Pavlović u avgustu 2019. godine proslavila je 28. rođendan. Taman kada smo pomislili da više ne može da nas iznenadi, organizacijom 28. rođendana uspela je sve da ostavi bez daha. Za tu priliku iznajmila je vilu van Beograda, koje je po savetima svog prijatelja Bokuna dekorisala u “boho” stilu. Detalji poput poljskog cveća na stolovima, stilizovanih jastuka, escajga u boji zlata i salvete sa stihovima njenih pesama oduševili su zvanice, među kojima su se našle njene kolege i drugovi iz detinjstva.

Baka, deka i otac, nažalost, nisu mogli da prisustvuju, ali su zato sa atraktivnom estradnom umetnicom rođendan obeležili nekoliko dana ranije intimnom večerom. Njena tetka, s druge strane, nije mogla da propusti ovaj veličanstveni događaj, te je sa ostalim gostima uživala u pop, rok i džez numerama.

Budući da važi za nepoverljivu osobu, koja teško sklapa prijateljstva, kada nekog voli ne pušta ga iz svog života. Sve što danas zna o životu i iskrenim prijateljstvima, naučila je od svoje bake i deke, a na svoje poreklo, kako ističe veoma je ponosna.

- Veoma sam ponosna na svoje poreklo i detinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i sigurno da je sve to uticalo i na moj karakter. Iako su često pokušavali da me ponize ismevajući moje rodno mesto i nazivajući me Bunibrod, moja prednost je što sam svesna sebe i što nikad ne bih doživela kao poniženje nešto na šta sam ponosna u životu - istakla je Milica Pavlović za "Kurir".

Vreme je za PROMENE: Ni Milica Pavlović nije odolela ovoj trendi frizuri (foto)

Milica Pavlović kojoj su predviđali svetlu budućnostu u šoubiznisu takođe za pomenut medij istakla je da je njeno detinjstvo bilo znatno drugačije od njenih vršnjaka. Mudrost i sve druge dobre osobine, kako ističe, pokupila je od bake i deke. Pažnja koju su joj pružali od nje napravila je kvalitetnog čoveka i lepo vaspitanu mladu ženu.

- Moje odrastanje je bilo znatno drugačije, prvo zbog toga što su me podizali i vaspitavali baka i deka. Oni su imali dosta godina kad sam se rodila, mnogo životnog iskustva, ali nikad im nije bilo teško da učine za mene apsolutno sve što je neophodno. S druge strane, uvek su se trudili da mi maksimalno posvete pažnju, da budem lepo vaspitana i svesna sebe, i njima dugujem što sam izrasla u ovakvu osobu i sav uspeh koji sam postigla - rekla je Milica Pavlović i dodala:

- Jedan period svog života, negde pred samo takmičenje "Zvezda Granda", provela sam kod svog oca u Švajcarskoj. Tada sam paralelno išla u školu i radila honorarni posao. Oduvek sam bila puna energije i želela da uzmem sve što mi je nadohvat ruke. Novac i glamur nikada nisu bili presudni, jer da je drugačije, ja bih sve što sam zaradila do sada uložila u stanove, automobile i skupu odeću, a ne u studijske albume, spotove i nastupe - završila je Milica Pavlović.

U provokativnom izdanju Milica ušetala u studio sa ovim poznatim pevačem, jaka ljubav koja ih veže je očigledna (foto)

Miličin uspeh zapisan je među zvezdama

Od malih nogu Milica Pavlović priželjkivala je uspešnu karijeru a u sebe nikada nije prestala da veruje. Onog trenutka kada je dobila priliku da pokaže sve što zna, Milica je svoju šansu snažno uhvatila. Sve ambicije i želje koje je posedovala usmerila je ka svom putu uspešne pevačice. I, uspela je!

- Oduvek sam maštala o tome da budem uspešna pevačica, da svoju energiju i emociju prenesem na druge ljude, i kada sam dobila tu priliku i poverenje publike, shvatila sam da ne želim to da prokockam. Svu snagu sam usmerila ka svojim ciljevima i mislim da nisam pogrešila - zaključila je Milica Pavlović.