Celebrity News

Zbog emotivnih reči Nataše Bekvalac i vi ćete brisati suze! (foto)

Zbog emotivnih reči Nataše Bekvalac i vi ćete brisati suze! (foto)

Novosadska Barbika danas ima poseban dan za slavlje. Njena sestra Kristina Bekvalac proslavlja 35. rođendan a zbog čestitke Nataše Bekvalac mnogi su zaplakali...

Dve rođene sestre Nataša i Kristina Bekvalac važe za nepokolebljiv tandem. Pored toga što su podrška jedna drugoj u svim životnim sferama, Kristina Bekvalac je i Natašin modni stilista. Odrastale su zajednp, proslavile mnoge rođendane, a povodom današnjeg Kristininog kada puni fenomenalnih 35. Nataša je svojoj sestri uputila nekoliko umotivnih reči.

Poruku koju je objavila na Instagramu mnoge je rasentimentalisala, ali i nasmejala budući da je Nataša u ovim emotivnim redovima dodala i malo komike.

- Na današnji dan rodila se moja sestra Kika, imala je pet kg i bila je neopisivo ružna. Nisam bila srećna kada se rodila, non-stop je plakala, uvek mi je kvarila sve planove, nije znala da sačuva tajnu... dok je bila mala... Kika Bekvalac je osoba koju volim najviše na svetu, ona je najvažnija osoba u mom životu i životu moje dece. Dugo sam tražila svoju bolju, jaču, polovinu sve dok nisam shvatila da je meni moju rodila moja mama. Sve najbolje što mi se u životu dogodilo smislila je Kika. Sve dobro što mi se u životu dogodilo kreirala je Kika. Sve čemu se ponekad divite u meni je Kika u meni. Volim te i srećan ti rođendan rođena Kiko moja - glasi poruka koju je Nataša posvetila svojoj sestri.

Nataša Bekvalac – Nigde bez sestre (foto)

Ljubav Nataše i Kristine otapa i  najtvrđa srca!

Ne možemo a da se ne prisetimo kako je lepa Kristina Bekvalac čestitala Nataši rođedan. Ove reči takođe su odzvanjale u ušima svih onih koji imaju svoju bolju polovinu, svog životnog saborca i doživotno rame za plakanje -  sestru.

Evo šta je Kristina poželela Nataši za njen 38. rođendan:

– Nale moja…Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe…Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir zauvek…ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno…i ružnih…ali zajedno…Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja…Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržece) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću,da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš…Imam još dosta želja za tebe…ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu. Voli te tvoja Kika! SREĆAN ROĐOS – napisala je stilistkinja u opisu kolaža zajedničkih fotografija.

Kristina Bekvalac podelila momente prave iskonske ljubavi i sve raznežila! (foto)