Celebrity News

Sofija Milošević objavila srećnu vest! Očekuje dete sa Lukom Jovićem! (foto)

Sofija Milošević objavila srećnu vest! Očekuje dete sa Lukom Jovićem! (foto)

Sofija Milošević i Luka Jović  uzburkali su javnost zbog njegovog iznenadnog dolaska u Beograd, a razlog nije bio, kako su mediji prenosili, njen rođendan, već njena trudnoća. Čestitamo!

Poznata manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović poslednja dva dana su glavna tema domaćih medija zbog Lukinog iznenadnog dolaska iz Španije u Srbiju, navodno zbog njenog rođendana.

Međutim, Sofija je ubrzo demantovala da je pravila rođendansko slavlje i otkrila da dane provodi u izolaciji i da sasvim striktno poštuje pravila ponašanja koja zahteva novonasala situacija.

Ona je danas otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će Luki podariti bebu, i sada nam je jasno da je to bio razlog zbog koga je mladi fudbaler rešio da prekine izolaciju u Madridu.

- Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu - napisala je manekenka na Instagramu, a čestike ne prestaju da stižu.

 

View this post on Instagram

 

We would like to share with you our happy news, we are going to have a baby??❤️? ?‍❤️‍?‍?!!!!Im so thankful Luka can be next to me during this period? @lukajovic, I couldn’t imagine being without him during this difficult time for the whole world.?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

U Španiji korona ujeda kao pobesneli pas: Luka zbog Sofije došao u Srbiju i prekršio mere izolacije!

Naime, fudbaler Luka Jović je tokom pandemije koronavirusa želeo da bude uz trudnu izabranicu, pa je rešio da uprkos svim zabranama krene za Beograd.

Podsećamo, prema pisanju "Blic.rs" prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva.

Posle toga, Jović se juče oglasio putem Instagrama i izvinio građanima Srbije ako ih je ugrozio svojim postupkom. Zbog navoda da je prekršio mere izolacije, on je objasnio da je radio test na koronavirus koji je bio negativan.

– S obzirom na to da je stanje u svetu i našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u zadnje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju, pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba – poručio je Luka Jović.

Luka Jović uputio zvanično izvinjenje Srbiji! (foto)

– Kada sam sleteo u Srbiju još jednom sam bio testiran i bio sam negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih miogao da nabavim potrebne namirnice. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ććemo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno – završio je Jović svoje izlaganje na Instagramu.

A Sofija Milošević je juče rekla da boravi u svom stanu u Beogradu i da strikno poštuje mere izolacije. Pored toga, veoma je susretljiva i pomaže starijim osobama koje se nalaze u njenoj neposrednoj blizini – komšiluku.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - rekla je Sofija za "Blic".