Celebrity News

Evo kako izgleda Cecina snajka u 7. mesecu trudnoće (foto)

Evo kako izgleda Cecina snajka u 7. mesecu trudnoće (foto)

Cecina snajka Bogdana Rodić pokazala je kako izgleda u poodmakloj trudnoći a poznata pevačica koja će uskoro postati baka izuzetno se raduje budućem nasledniku.

Budući da je u našoj zemlji vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, sve poznate ličnosti vreme u izolaciji provode sa svojim porodicama.

Svetlana Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doći mali Željko te sa ponosom ističe koliko je srećna što će se njena snajka Bogdana uskoro ostvariti u ulozi majke i porodici Ražnatović podariti prvog naslednika. Na Instagram nalogu Ceca je podelila fotografiju koja je oduševila javnost. Na njoj se nalazi trudna Bogdana i njen suprug Veljko koji izgledaju sjajno i zaljubljeno.

- Rastemoooo! - napisala je pevačica uz emotivnu fotografiju na kojoj Veljko i Bogdana poziraju sa osmesima na licu.

Pogledajte:

Evo kako je Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila na prozivke da namešta Veljkove mečeve

 

View this post on Instagram

 

Rastemoooo!!!!!???❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 5, 2020 at 2:27am PDT

Veljko i Bogdana - Vreme je za život van granica Srbije? 

Poznati par Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana odlučili su, kako navodi blizak izvor da se presele na Kipar jer je tamo pogodna klima za dete i njihov miran život.

– Bogdana i Veljko su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd. Veljko smatra da je tamo mnogo pogoodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi. Naravno imaće pomoć, povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica – započeo je izvor blizak porodici.

Ceca Ražnatović potvrdila da ne spremaju sobu za malog Željka, a razlog je mnogo jak

– Odlučili su da se porodi u Beogradu, ovde i vodi čitavu trudnoću kod najboljih doktora razume se. Biće u Beogradu dok beba ne napuni mesec dana, a onda odlaze. Sada treba da renoviraju kuću tamo i spreme sobu za bebu, ovde su to već učinili. Kad dođu u Beograd imaće sve za Željka, isto kao i na Kipru. Tamo imaju veliko dvorište, bazen, ma uživaće, pogotovu što dolazi leto. Veljko je odlučio da u prvih par zapostavi svoje poslovne obaveze i maksimano se posveti porodici, ne želi da propusti nijedan bitan trenutak u Željkovom odrastanju.Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje, ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu, razumljivo je po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome, ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak, ona je uvek tu da ga podrži – kaže za Svet izvor blizak porodici i
dodaje:

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

– Jednostavno Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje i što će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom – za Svet zaključuje izvor blizak porodici!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading