Celebrity News

Keti Peri i Orlando Blum spektakularno otkrili pol bebe (foto)

Keti Peri i Orlando Blum spektakularno otkrili pol bebe (foto)

Kejti Peri uživa u trudničkim danima, a sada je njen budući suprug, glumac Orlando Blum na spektakularan način otrkio pol bebe na Instagramu. Pogledajte...

Zbog pandemije korona virusa sve poznate ličnosti širom sveta dane provode sa svojim porodicama, a iz izolacije često svoje fanove obaveštavaju čime se zanimaju u karantinu. Proteklih dana kao bomba odjeknula je vest da Keti Peri čeka svoje prvo dete, a tu vest popularna pevačica otkrila je na neobičan način.

Kako bi nastavili u istom ritmu, Kejti Peri i Orlando Blum, odlučili su da svim pratiocima putem Instagrama ulepšaju trenutke na Instagramu i na sprektakularan način obelode da će prvo dete biti biti devojčica.

– Devojčica je – presrećno je napisala Kejti pored fotografije.

Pročitajte i: Keti Peri i Orlando Blum već ORGANIZUJU VENČANJE: Glumac i pevačica sve su smislili, a ovo su detalji!

 

View this post on Instagram

 

? it’s a girl ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 3, 2020 at 8:32pm PDT

Keti Peri pre nekoliko dana pokazala je da joj blagosloveno stanje mnogo prija. Objavila je fotografiju bez trunke šminke i oduševila javnost na Instagramu. Komplimenti krenuli su da se nižu neverovatnom brzinom i svi su primetili koliko je pevačica zaista negovana.

Fanovi su joj poručili da joj koža izgleda sjajno i negovano a pozitivni komentari poput „izgledaš kao da nemaš više od 20 godina i „da li si realna“ bili su samo jedni od mnogobrojnih komplimenata.

Pročitajte i: Za prvo pojavljivanje Keti Peri i Orlando Blum odabrali Vatikan (foto)

 

View this post on Instagram

 

Pre-quarantine ➡️ mid-quarantine ??♥️ Hope your stay-at-home plans tonight include joining me for a beautiful and breezy episode of #AmericanIdol, taped in heavenly Hawaii back in January and February ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 29, 2020 at 2:19pm PDT

Keti Peri i Orlando pomerili venčanje zbog pandemije korona virusa

O svadbenom veselju koje tek sledi, stavovi im u potpunosti se podudaraju. Žele intimno slavlje s malim brojem zvanica…

– Voleli bismo da tog najvažnijeg dana u životu budemo okruženi ljudima koji neće nestati kada stvari postanu teške, odnosno osobamakoje nas svakoga dana čine boljima – rekla je pevačica, čiju ruku već godinu dana krasi prsten vredan pet miliona dolara.

Pre holivudskog glumca bila je verena, a potom i udata za engleskog komičara Rasela Brenda (44), od kojeg se razvela nakon svega 14 meseci, zbog neslaganja oko osnivanja porodice. Kako je jednom prilikom objasnila, on je bio taj koji je podneo zahtev, a svoju odluku saopštio joj je SMS porukom.

Pročitajte i: Keti Peri želi da svi znaju kako biti zvezda nije lako: Ne, nema odmora u bekstejdžu (video)

Razdvajanje od komičara navelo je Perijevu da posumnja u sebe te se dugo, pre nego što je upoznala Bluma, borila protiv depresije.

– Moje srce bilo je slomljeno. Taj neuspeh i vera u Boga, međutim, dali su mi integritet i nešto što nikada nisam imala. Mnogi pokušavaju da pobegnu od stvarnosti. I ja sam to radila. Stoga svima preporučujem Hofman program, jednonedeljni kurs za rehabilitaciju, koji pomaže da se nosite s različitim ličnim problemima – rekla je Kejti.

Pročitajte i: Iskreno pokajanje pevačice: Keti Peri poslala Tejlor Svift pismo u kojem moli za oproštaj (foto/video)

Komentari (0)

Loading