Celebrity News

Izvini, Dženifer! Anđelina Džoli tuži glumicu, sledi raskrinkavanje!

Izvini, Dženifer! Anđelina Džoli tuži glumicu, sledi raskrinkavanje!

Anđelina Džoli planira da tuži Dženifer a kako se spekuliše, supruga Breda Pita ovo planira da sprovede na parnici oko starateljstva. 

Proteklih nekoliko meseci neprestano se pojavljuju novi detalji oko ove skandalozne trojke, a nove informacije koje su isplivale u javnost, sve su šokirale.

Naime, kako prenose inostrani mediji, Anđelina Džoli je zbog izuzetno povređene sujete sada spremna da ode i korak dalje - da tuži Dženifer.

Kako navode strani mediji, Bred i Anđelina uskoro će ponovo prisustvovati parnici oko starateljstva nad decom, a tim povodom Anđelina je skovala savršen plan.

Kako prenosi Blic.rs glumica želi da upotrebi argumente protiv Breda tako što će istaći da je on upoznao Dženifer sa njihovo troje dece, navode strani mediji.

PROČITAJTE I: Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

- Anđa govori ljudima kako će Bred i Džen platiti za to i kako će na silu dovući glumicu na sud, kako bi je advokati izrešetali - otkrio je izvor i dodao:

- To unakrsno ispitivanje će uključivati pitanja o Bredovom odnosu sa decom, stvarima koje je govorio o Anđelini, drugim ženama koje je viđao, te njegovom odnosu sa Dženifer. Neće moći da se izvuče - zaključuje izvor.

PROČITAJTE I: Dok Bred i Dženifer planiraju bebu, Anđelina udajom udara kontru

Anđelina Džoli - Nesrećna, ali ipak humana! 

Oskarovka i aktivistkinja Anđelina Džoli donirala je milion dolara organizaciji „Nijedno dete gladno“ koja dostavlja pomoć zajednicama da nahrane decu koja zavise od školskog ručka.

– Od ove sedmice preko milijardu dece je van škola, jer su one zatvorene zbog koronavirusa. Mnoga deca zavise od obroka koje su imala u školi, uključujući i gotovo 22 miliona dece u Americi. Organizacija ‘Nijedno dete gladno’ ulaže napore da obezbedi hranu što većem broju dece – saopštila je Anđelina, a prenosi magazin „People“. Ova donacija nije jedini način na koji ova majka šestoro dece pomaže onima kojima je pomoć potrebna tokom pandemije.

PROČITAJTE I: Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

Anđelinu Džoli muče ozbiljni zdravstveni problemi

Pored toga što je njen donatorski rad u ovim teškim vremeniam u centru pažnje svetskih medija, pojavile su se i vesti da Anđelina ima ozbiljnih zdravstvenih problema

Prema pisanju američkog tabloida „New Weekly!“, glumica ima ozbiljnu zdravstvenu krizu.

– Anđelina jedva da može da stoji na svojim nogama. A i kada ustane, odmah joj bude loše. Konstantno oseća vrtoglavice. Njene asistentkinje je retko puštaju samu bilo gde jer se plaše da se slavna glumica iznenada ne sruši – otkriva izvor pomenutog lista i dodaje da je nikada nisu videle da nešto jede.

PROČITAJTE I: Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading