Celebrity News

Pogledajte deo porodičnog imanja gde borave Veljko i trudna Bogdana! (foto)

Pogledajte deo porodičnog imanja gde borave Veljko i trudna Bogdana! (foto)

Trudna Bogdana i njen suprug Veljko Ražanatović karantinske dane provode u njenom porodičnom imanju u Titelu.

Kako su mere izolacije zatražile disciplinovano ponašanje građanja, većina "običnih" ljudi kao i poznatih zvezda pobegle su u manja mesta kako bi što bezbolnije pregurali dane u zatvorenom prostoru. Među njima su svakako Veljko i Bogdana koji pored toga što uživaju u njenim trudničkim danima, uživaju i u okolnoj prirodi Bogdaninog doma.

Veljko Ražnatović, poznati bokser, objavio je na svom Instagram nalogu kako provodi ove dane u izolaciji - redovno trenira, a tom prilikom pokazao je i deo Bogdaninog porodičnog imanja na kome trenutno borave.

Pogledajte:

PROČITAJTE I: Ceca ne štedi na Bodani! Evo kako pevačica drži do snajke

 

View this post on Instagram

 

Stay busy

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 6, 2020 at 11:54pm PDT

Svetlana Ceca Ražnatović jedva čeka da postane baka

Pre nekoliko dana, Veljkova majka, poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pohvalila s ena instagramu kako Bogdana izgleda u 7. mesecu trudnoće. Ova slika zaljubljenog para i same Bogdane sve je oduševila, budući da je lepa sportistkinja uspela da zadrži zavidnu liniju i tokom blagoslovenog stanja.

Ponosna na na njih dvoje koliko su srećni i zaljubljeni, Ceca se nije suzdržala pa je njihovu sliku objavila na Instagram ističući kolimo je ponosna na svog sina prvenca.

Evo kako je to izgledalo:

PROČITAJTE I: Kod Bogdane nije došla, ali je zato na momačkoj večeri sina Veljka pevala i igrala na stolu (video)

 

View this post on Instagram

 

Rastemoooo!!!!!???❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 5, 2020 at 2:27am PDT

Ceca Ražnatović potvrdila Veljko i Bogdana da ne spremaju sobu za malog Željka, evo i zašto

Poznata pevačica pristalica je tradicije i ne želi da odstupi od običaja koji je naš narod negovao godinama unazad. Kako je zagovornim narodnih običaja za vreme praznika, Cecina uverenja ne odstupaju mnogo ni kada su u pitanju babinje.

Iako je veliki zagovornik novih trendova i trudi se da bude u toku sa novinama, poznata pevačica ipak radije pribegava onim starim vrednostima koji su naše bake i deke nekada prenosile s kolena na koleno.

– Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi – otkrio je izvor blizak porodici za “Stars”.

Takođe, Veljko i Bogdana ne žele da opremaju sobu za bebu, budući da će, kako je već naglašeno Željko spavati sa njima u sobi. Svoju, zasebnu sobicu prvenac dobiće kada bude dovoljno stasao za samostalno spavanje u prostoriji, ističu mladi budući roditelji.

PROČITAJTE I: Evo koliko je koštala haljina koju je Ceca Ražnatović nosila na Veljkovom venčanju!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading