Celebrity News

Emina Jahović obolela nakon porođaja: Tek sad se sve doznalo (FOTO)

Zdravlje Emine Jahović do trudnoće bilo je odlično

Emina Jahović obolela nakon porođaja: Tek sad se sve doznalo (FOTO)

Dušan Petrović

Tokom mlađih dana zdravlje Emine Jahović nije bilo razlog za brigu.

Budući da je dete zdravstvenih radnika pevačica je uvek bila dobro potkovana suplementima i ishranom zbog čega se retko razboljevala.

Pročitajte: Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti - Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

Jedini peh koji je imala, a da su mediji za njega doznali jeste, povreda nosa koji je nešto kasnije operisala i iz estetskih razloga.

Instagram

 

Lepa kantautorka od svoje 27 godine živi u Turskoj, tamo se udala za muzičara Mustafu Sandala, od kog se nedavno i razvela.

Sa njim je u Istanbulu skrojila dom i ostvarila se u ulozi majke, a uprkos činjenici da je on tamo jako popularan uspela je da sačuva privatnost, što je razlog nedostatka više informacija o njoj i njenom zdravstvenom stanju.

Do pre koju godinu domaći mediji nisu znali da se pevačica po rođenju naslednika borila sa ozbiljnim poremećajem.

Naime, po dolasku sina Jamana na svet doktori su joj otkrili poremećaj unutar srednjeg uva zbog čega više od šest meseci nije mogla da se posveti bebi i nije bila u stanju da ustane i hoda bez posledica.

Instagram

 

Nakon što je ovu fazu života ostavila iza sebe Emina je napisala pesmu “Vertigo” i poklonila je koleginici Jeleni Tomašević.

Numera je, kako je istakla, podseća na najlepši ali i najteži period života.

- Šest meseci sam imala vertigo posle porođaja sa Jamanom. Pomerili su mi se kristili u srenjem uvu ili već gde se oni nalaze. 

- Nisam medicinski toliko potkovana. I iz toga je nestala pesma "Vertigo"- izjavila je Emina, koja 14 godina kasnije o pomenutom problemi govori s lakoćom.

Pročitajte: Zategnuta ko struna, a sve zbog jednog napitka - Evo šta Emina konzumira pre doručka, a ima i posebnu tehniku tuširanja (FOTO)

U tom trenutku nije joj bilo nimao lako. Vertigo ili vrtoglavica uglavnom je propraćena snažnom iluzijom kretanja u prostoru.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Uz privid kretanja često je prisutan i funkcionalni okulomotorički poremećaj, rušenje u stajanju i hodanju i mučnina.

 

Komentari (0)

Loading