Celebrity News

Evo kako trudna Sofija i Luka provode vreme u izolaciji (video)

Evo kako trudna Sofija i Luka provode vreme u izolaciji (video)

story

Trudna Sofija i Luka koji su pre nekoliko nedelja obelodanili da čekaju bebu, u izolaciji pronašli su pravu zanimaciju kako da održe pozitivan duh i ostanu fizički i psihički zdravi. 

Poznata manekenka Sofija Milošević i proslavljeni fudbaler Luka Jović karantinske dane provode zajedno a da im nikako nije dosadno govori i sledeći snimak koji je Sofija objavila na svom Instagram nalogu.

Naime, Luka Jović ništa ne prepušta slučaju - iako su trenizi odloženi zbog pandemije korona virusa, fudbaler redovno radi na svom psihofozičkom zdravlju a u svemu tome pomaže mu i njegova lepša polovina. Kako je u duetu sve lakše, Sofija je odlučila da mu pomogne, ali bez preterane aktivnosti budući da je lepa manekenka u blaženom stanju.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

PROČITAJTE I: Luka Jović dostigao je juče vrhunski uspeh, ali da li ste znali kakva lepotica je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

 

Ukoliko ste propustili informaciju, dozvolite da vas podsetimo - Sofija i Luka čekaju bebu!

Poznata manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović proteklih nedelja glavna su tema domaćih medija i to sve zbog Lukinog iznenadnog dolaska iz Španije u Srbiju, navodno zbog njenog rođendana.

Međutim, Sofija je ubrzo demantovala da je pravila rođendansko slavlje i otkrila da dane provodi u izolaciji i da sasvim striktno poštuje pravila ponašanja koja zahteva novonasala situacija.

Ona je danas otkrila da je u blagoslovenom stanju, te da će Luki podariti bebu, i sada nam je jasno da je to bio razlog zbog koga je mladi fudbaler rešio da prekine izolaciju u Madridu.

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu – napisala je manekenka na Instagramu, a čestike ne prestaju da stižu.

PROČITAJTE I: U Španiji korona ujeda kao pobesneli pas: Luka zbog Sofije došao u Srbiju i prekršio mere izolacije!

 

View this post on Instagram

 

We would like to share with you our happy news, we are going to have a baby??❤️? ?‍❤️‍?‍?!!!!Im so thankful that Luka can be next to me during this period? @lukajovic, I couldn’t imagine being without him during this difficult time for the whole world.?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

Trudna Sofija i Luka - Međutim, vest o prinovi potpuno je zasenila neprimeren potez fudbalera!

Luka Jović trenutno je u žiži javnosti jer je prekršio pravila samoizolacije a evo šta njegov otac kaže na to

Lukin tata sagledao je iz svoj eperspektive Lukin potez zbgo kog su ljudi u Srbiji bili šokirani.

– Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira što je bio negativan došlo je do nesuglasice i nije najbolje razumeo da ne može da napusti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može da izađe. Nije mislio da zbog miliona može tako da se ponaša i da šeta gradom ili slično. Nije kabadahija. Ispalo je da je jedan veliki kriminalac. Ako treba da ide u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem sa predsednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogrešio, ali on je došao u Beograd i sedeo u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su pre nekoliko meseci. Ni trudna Sofija ne može da izlazi iz stana –  rekao je Milan i dodao:

PROČITAJTE I: Otac Luke Jovića o potezu koji je uznemirio Srbiju: Ako treba da ide u zatvor, neka ide, ali samo ako je kriv!

– Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska. Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje – zaključio je u razgovoru za “ Puls“ Milan Jović.

Nakon svega što je bilo trudna Sofija i Luka sada uživaju u svojoj ljubavi a mi sa nestrpljenjem čekamo kada će lepa manekenka obelodaniti naziranje trudničkom stomačića.

PROČITAJTE I: Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 3, 2020 at 8:57am PDT

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading