Celebrity News

Dugo ga je krila: Evo kako izgleda suprug Marine Tadić (foto)

Dugo ga je krila: Evo kako izgleda suprug Marine Tadić (foto)

Mnogi su se pitali ko je suprug Marine Tadić, a popularna pevačica je tek sada objavila prvu zajedničku fotografiju

 

Pevačica Marina Tadić poslednjeg januarskog dana ove godine rodila je devojčicu kojoj je dala divno, ali pomalo zaboravljeno ime - Vera.

Tadićeva je tokom trudnoće na društvene mreže postavljala brojne fotografije na kojima se vidi da je srećna i da se raduje rođenju deteta, ali njenog izabranika nismo mogli da vidimo. Niko nije znao ko je on.

Tek nedavno, domaća štampa je otkrila da je njeno srce ukrao - advokat.

Iako verovatno suprug Marine Tadić ne voli javno da se eksponira, ona je, ipak, objavila prvu njihovu zajedničku fotografiju nastalu tokom jednog sunčanog dana. Pevačica je pozirala, a zgodni advokat je samo ’ulovljen’ dok čita knjigu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Apr 8, 2020 at 8:46am PDT

Komentari ne prestaju da se nižu, a pripadnice nežnijeg pola su joj poručile da „ne krije takvog macana".

Ili baš zato treba da ga krije?

Marina Tadić otkrila zbog čega krije partnera

Pošto je mnoge zanimalo ko je Marinin životni partner, često su joj upućivana pitanja zašto ga nije pokazala publici. Da li se možda plaši da ga neko ne ukrade?

- Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje, jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - priznala je nedavno Marina za „Blic“.

Pročitajte i: Marina Tadić objavila prvu sliku ćerkice Vere

Marina Tadić: Porodica na prvom mestu

Lepu pevačicu već duže vreme nismo viđali u javnosti. Umesto karijere, pevačica je odlučila da se posveti porodici.

- Marina se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih rodila nešto kasnije - rekao je izvor blizak Marini za "Blic".

Pročitajte i: Marina Tadić: U ljubavi sam uvek ja povređena!

Na pitanje da li joj sada nedostaje pevanje, rekla je:

- Ja po kući pevušim svašta, ali nešto što najviše volim je džez. U stanu puštamo tu vrstu muzike. Ali, eto, trenutno uglavnom odmaram grlo, tako da ne razmišljam o pevanju.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading