Celebrity News

Korona im ne može ništa! Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

Korona im ne može ništa! Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

Supruga Siniše Mihajlovića, lepa Arijana, podelila je na Instagramu fotografiju svog doma i tako otkrila kako izgleda raj u kom uživa sa svojom porodicom.

S obzirom na to da se supruga Siniše Mihajlovića i njena familija krajem godine susrela sa teškim saznanjem da njen suprug, proslavljeni srpski trener, boluje od leukemije, njihova porodica koja je i pre toga bila složna i harmonična,, sada je dokazala da ništa važnije nema od ljubavi i podrške bližnjih.

Njihov dom je njihova oaza u kojoj se svaki problem lakše prebrodi, a svaka bolest pobedi,

https://www.instagram.com/p/B4heU7EH-U7/

Supruga Siniše Mihajlovića, koja često na svom Instagram nalogu objavljuje momente iz njihovog doma, sada je pokazala kako izgleda kutak u kom provodi vreme.

Divno uklopljena neprolazna klasika i retro šarm, daju utisak divne energije koja vlada u ovom domu. S obzirom na to da se u ovom delu prostorije nalaze dve stilske fotelje, pretpostavlja se da je baš ovo kutak u kom Arijana i Siniša provode svoje kvalitetno vreme uz šoljicu kafe i toplog čaja.

NE PROPUSTITE:
Siniša Mihajlović sa suzama u očima: Četiri teška meseca su iza mene, izvinite što plačem

https://www.instagram.com/p/B-97qInHAGt/?igshid=7gk2pztc6ods

Siniša Mihajlović - Ponovo sam otkrio deo sebe za koji nisam ni znao da je tu

Pre nekoliko meseci Siniša Mihajlović dao je intervju za italijanski „Gazeta delo sport“ u kom je govorio o bolesti i korenitim promenama koje su usledile.

– Ponovo sam otkrio deo sebe za koji nisam ni znao da je tu, ili bar koji je bio sakriven. Sada sve može da me rasplače. Povremeno kažem sebi da Siniša postaje kmeza, ali je u isto vreme veliko zadovoljstvo što sve tako snažno osećam umesto da suzdržavam emocije – priznao je bivši golgeter, koji je dobio čak šesnaest trofeja tokom 18 godina profesionalne karijere. Ipak, on ne prestaje u javnosti da ističe kako mu je porodica najbitnija u životu.

https://www.instagram.com/p/B7Al7U1CaF_/

– Proveo sam Božić s porodicom, a to je u mom stanju najviše čemu sam mogao da se nadam. Testiranja idu dobro, osećam se jače svakog dana, tu mi je majka, tu su mi supruga i deca. Miran sam i srećan zbog svega. Sada cenim svaki mogući trenutak, stvari koje nisam ranije ni primećivao, jer sam bio u velikoj žurbi da uradim ono što je sledeće – otkrio je popularni Miha, koji je istakao da je značaj njegove porodice u borbi koju vodi ogroman. Dodao je da je sa suprugom Arijanom izgubio bebu pre nešto više od dve godine.

https://www.instagram.com/p/B10yDxAiO9M/

– Arijana i ja čekali smo još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina slično je početku, osetiš se ponovo mladim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena – naveo je Mihajlović koji je suprugu, koja mu je rodila petoro dece, upoznao tokom posete Rimu 1995, kada je zbog prevelike treme glumio da nije zainteresovan za televizijsku voditeljku.

NE PROPUSTITE!
Siniša Mihajlović nasmejan pored supruge, a njene reči su pune optimizma! 

siniša i arijana mihajlović

Srpski trener Siniša Mihajlović oglasio se iz karantina par dana nakon uvedenog vanrednog stanja

Trener Bolonje, odlučio je da se oglasi iz karantina i čitavom svetu da podršku u borbi protiv ovog opakog virusa, koji je odneo mnogo ljudskih života.

Siniša je dao je veliki intervju za „Gazetu delo Sport“ gde je zamolio sve da budu disciplinovani i hrabri.

– Moramo da se borimo, da pobedimo virus, a posle ćemo da završimo prvenstvo. I svi ćemo biti bolje, virus ćemo pobediti, u kući. Samo bez treninga, fudbal je prvo morao prestati – izjavio je Mihajlović za ovaj italijanski medij.

NE PROPUSTITE:
Siniša Mihajlović sa suzama u očima: Četiri teška meseca su iza mene, izvinite što plačem

siniša i arijana mihajlović

Komentari (0)

Loading