Celebrity News

Lidija Vukićević provocira u izazovnoj haljini, zbog njenih nogu muškracima se vrti u glavi! (foto)

Lidija Vukićević provocira u izazovnoj haljini, zbog njenih nogu muškracima se vrti u glavi! (foto)

Glumica Lidija Vukićević nedavno je na društvenim mrežama objavila seriju fotografija na kojima pozira u svom luksuznom domu, a pratioci komentarišu kako je 'popila eliksir mladosti i lepote' 

Popularna glumica Lidija Vukićević neprestano oduševljava svoje brojne pratioce na društvenim mrežama pošto sa njima deli novosti iz svog života, a najčešći komentari se tiču toga kako sa godinama izgleda sve bolje.

Ona važi za jednu od najlepših i najnegovanijih žena na estradnoj sceni. To možemo videti i na fotografijama na kojima glumica uvek ističe svoju, zaista, zavidnu figuru.

Dane u izolacije lepa Lilika provodi u svom stanu na Bežanijskoj kosi, te je odlučila da svojim fanovima otkrije kako izgleda njen dom. Možda to i ne bi toliko privuklo pažnju, da se glumica nije pojavila u provokativnom izdanju. Istakla je grudi, a u prvi plan stavila duge noge, a sve to je, opet, izvela damski.

- Samo drsko, na fin način - poručila je Lidija, a Instagram je eksplodirao od fanova koji su ponovo hvalili njen izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Apr 14, 2020 at 6:54am PDT

Kako vidimo i na ostalim fotografijama koje nedavno objavila, glumica posebnu pažnju pridaje svakom detalju u svom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Apr 15, 2020 at 12:10am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Apr 2, 2020 at 1:17pm PDT

Lidija Vukićević i Vladimir Tomović: "Bolje da širimo ljubav nego koronu!"

Pored fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu, Lidija je nedavno privukla pažnju razmenom laskavih komentara ispod fotografija Vladimira Tomovića na Instagramu. Time je ponovo pokrenula govorkanja o intimnoj vezi sa nekadašnjim zadrugarom.

Iako Vladimir nije želeo to da komentariše, glumica je u razgovoru za nedeljnik "Star" bila mnogo rečitija.

- Vidim da su svi iznenađeni i da je iz dana u dan sve veća armija onih koji žele da saznaju istinu. E, pa, ovako. Vladimira poznajem jako dugo, skoro deset godina. Prijatelji smo, jako se volimo, bez ikakvih insinuacija na muško-žensku ljubav u bukvalnom smislu - istakla je Lidija.

- Bolje da širimo ljubav nego koronu. To da volim mnogo mlađe muškarce, pošto je Vlada od mene mlađi 20 godina, i da smo u tajnoj vezi zaista ne bih komentarisala - dodala je ona.

PROČITAJTE I: Lidija Vukićević: Moj novi partner ima sve!

Lidija Vukićević: Što sam starija sebi sam sve zanimljivija i draža

Lepa glumica, očigledno dokazuje da joj godine ne mogu ništa, a u nedavnom razgovoru za "Blic TV“ rekla je da se nikada nije podvrgla estetskim operacijama kako bi nešto promenila na svom telu.

- Nikada nisam radila ništa na sebi. Ne bih mogla da slažem zato što se to vidi. Pri tom, ne bih mogla da se nasmejem tako široko. Međutim, ima nešto što sam radila celog života. Od svoje 15. godine ja se negujem, jer sam tako naučena u kući. Nikada u životu nisam legla sa šminkom, nije se dogodilo da ne stavim antirid ili odgovarajuću kremu. Uvek sam dobro čistila lice, a to se počinje rano. To ne može da se počne sa 30. godina. Uvek sam shodno svojim godinama koristila određene kreme - rekla je Lidija.

PROČITAJTE I: Lidija Vukićević ponovo na Zanzibaru: U šestoj deceniji pokazala zanosno telo (foto)

Glumica uvek ističe da ne krije godine, da je ponosna na njih i da što je starija, to je sebi draža i zanimljivija.

- Ja nemam taj problem zato što mislim da je svaka godina dar od Boga. Zar treba da se života stidimo? Ne krijem godine, sve su moje, ponosna sam na njih i nijednu ne dam. Što sam starija sebi sam sve zanimljivija i draža. Verovatno i zato što imam elementarnu zrelost – znam šta hoću, širi su mi vidici. Uvek sam bila fleksibilna, ali je s vremenom to došlo do izražaja - rekla je Lidija u intervjuu za magazin „Hello“.

- Moj duh pripada mladosti. Ponekad sam i detinjasta, što mislim da je dobra osobina. Dučić, u “Blagu cara Radovana”, ima divan opis naivnih ljudi za koje se obično misli da nisu mudri, ali to što olako poklanjaju poverenje samo je dokaz da su sačuvali ljudskost - dodala je.

Komentari (0)

Loading