Celebrity News

Turbulentna noć u Beogradu: Severina uhapšena?

Turbulentna noć u Beogradu: Severina uhapšena?

Severina uhapšena - to su bile reči koje su u noći za nama preplavile društvene mreže, ali šta se zaista dogodilo?

Kao bomba je odjeknula vest da je Severina uhapšena, a u prvom momentu nikome nije palo napamet da je razlog vrlo jednostavan. Naime, pevačica je prekršila zabranu kretanja i u vreme policijskog časa odlučila da sedne za volan.

Negde oko 21 čas policija je zaustavila...

Novi detalji koji su isplivali nakon informacije da je Severina uhapšena

Severina Kojić, kako je utvrđeno nije imala dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, a kako piše Blic.rs rekla je da je krenula do apoteke a onda i da preparkira auto. Izgleda da će, kako navode domaći mediji, Severina svoj iskaz zvanično izneti kod sudije za prekršaje.

Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, Severina ce biti procesuirana u tzv. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara.

Pevačica je pristala da odmah plati pun iznos kazne, piše Blic.

NE PROPUSTITE:
Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavljaju petogodišnjicu ljubavi! (foto)

Severina

Severina Kojić 30 dana nije videla sina Aleksandra a i Uskrs je proslavila bez njega

Njena agonije bez sina nastavila se do današnjeg dana. Kako bi sve lakđe podnela i bila u kontaktu sa ljudima koji je vole i prate, pevačica je pokrenula i SeVeTeve – kanal na kojem će objavljivati video priloge iz izolacije.

Budući da je katolički Uskrs proslavila u vili Kojić, Severina Kojić pretužna je što nije bila sa svojim sinom, ali je svoju dušu zalečila ovim kreativnim video prilozima. U ovom klipu objasnila je da punih 30 dana nije sa sinom.

– Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj meri pripada polovinu uskršnjih praznika, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, pomazila po kosi, osetila i zaspala pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom – rekla je Severina.

Za svog sina Aleksandra koji joj mnogo nedostaje Severina je pripremila uskršnja jaja i evocirala uspomene kako se ovaj praznik obeležavao kada je ona bila mala:

Kad sam bila mala, išla sam s mamom u crkvu da osveštam jaja, a pre toga sam s njom farbala ta ista jaja i pomagala joj. Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvek. Ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. Staviću ih u vruću vodu i na njih nešto super staviti – napraviti zeku. On će se tome jako radovati - rekla je Severina na dan Uskrsa. 

NE PROPUSTITE:
Keba oduševio javnost, evo šta je uradio u izolaciji! Svi mu aplaudiraju (video)

 

View this post on Instagram

 

Večeras u 20:30h očekuje vas četvrto izdanje SeVeTeVe, ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti. Selimo se na YouTube jer smo pripremili posebnu preduskršnju čaroliju. Dakle, tko zaboravi, u 20:30h vas s Instagram live-a vodim na YouTube. Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, @lalana, Nele Karajlić, @dragankojickeba, Miloš Marić, @yesiloveguitar... Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…. Tu je i moj band - @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario… Posebna zahvala @bojan.dragojevic i @ivan.pesut #STAYTUNED #seveteve #live #youtube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Apr 11, 2020 at 3:10am PDT

Komentari (0)

Loading