Celebrity News

Severina Kojić: Aleksandar mi uvek kaže - mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu!

Severina Kojić: Aleksandar mi uvek kaže - mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu!

Pevačica Severina Kojić u prošli četvrtak uveče sudskom odlukom predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim detetom.

Otada, mediji u regionu ne prestaju da bruje o ovom slučaju.

Nakon svega Severina poručuje: Izdržaću jer svom detetu trebam onakva kakva jesam!

Pevačica je, nakon otvorenog pisma koje je naišlo na osudu suda u kojem je sudska odluka doneta, za Gloriu.hr napisala i tekst u kojem je prepričala kako se osećala prošle subote...

- Budim se, 5:37, subota je. Suprug mi kaže - spavaj još malo. Poljubim ga i kažem - a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on. Aleksandar mi uvek kaže - mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka... Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: "Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli". Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli od pre se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega. 

Odnos sa njenim sinom Aleksandrom indentičan je onom koji je pevačica imala sa svojom majkom

- Zove me moja mama oko 7:15, i viče po dalmatinski - alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu pre nego što kinem, znala je kad ću se razboleti i po zvonu je znala koju sam ocenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš - ispričala je pevačica za Gloria.hr.