Celebrity News

Sam i napušten od svih! Zdravko Čolić užasnut onim što mu se dogodilo! (foto)

Sam i napušten od svih! Zdravko Čolić užasnut onim što mu se dogodilo! (foto)

Zdravko Čolić pristao da se zbog pandemije koronavirusa zatvori u četiri zida

 

Najveća muzička zvezda ikada na ovim prostorima, Zdravko Čolić, i pored velike slave i stanja na bankovnom računu, nije mnogo bolje prošao od običnih građana tokom ove pandemije. Možda, čak i gore.

Ostao je sam. Izolovan. Bukvalno zatvoren u četiri zida.

S obzirom na to da najveća legenda bivše Juge ima 68 godina, morao je pod hitno u karantin pošto su na snazi oštre mere kako bi se sprečilo širenje opasnog virusa.

PREPORUČUJEMO I: Zdravko Čolić: Nije lako biti sa mnom u braku

Kako Čola ima dve ćerke tinejdžerke, u nameri da zaštiti njih i sebe, pevač je pristao na podnese veliki teret i izoluje se. Budući da porodica Čolić živi u raskošnoj vili u Beogradu, on se sklonio u jedno krilo koje je sada rezervisano samo za njega i uopšte ne viđa decu. Povremeno se sretne sa suprugom Aleksandrom koja mu donese nešto da pojede.

- Pre nego što je epidemija korone stigla u Srbiju, Čoline ćerke Una i Lara išle su redovno u školu, starija Lara je često i putovala i izlazila, tako da, zlu ne trebalo, one se sada drže podalje od oca i uopšte mu ne prilaze. Tačnije, one ga uopšte ne viđaju - objašnjava izvor za "Scandal" i dodaje:

- Mora da prođe barem mesec dana ne bi li bili sigurni da su Lara i Una zdrave, tj. da nemaju koronu i onda će bez rizika moći da budu sa ocem. Međutim, Čoli to baš teško pada. Vezan je za njih, voli s njima da provodi vreme, često ih vodi i na ručak, nekad i prošetaju, a sada im je sve to uskraćeno. Baš je rekao i ženi: Šta sam ja doživeo, da se sklanjam od rođene dece u sopstvenoj kući! Ovo je strašno!

- I on nedostaje Lari i Uni, ali kako su i same svesne da virus može da bude opasan po malo starije ljude, rešile su da budu strpljive. Čak ga teše preko video-poziva, pa mu kažu: Ne plači tatice, samo se čuvaj! Proći će i ovo brzo! I u pravu su, lako će da uživaju kada sve ovo prođe i kada ne bude bilo rizika - zaključio je izvor.

PREPORUČUJEMO I: Zdravko Čolić: Da nisam postao pevač, bio bih golman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Jun 22, 2019 at 9:19am PDT

Porodične svađe u porodici Čolić sve češće

Popularni pevač svoj privatni život već decenijama drži daleko od očiju javnosti. Možda nam se upravo zbog toga čini da je u porodici Čolić sve kako treba. Idilično, bez trzavica, med i mleko...

Međutim, izgleda da nije tako. I Čola ima porodičnih problema, a o tome je progovorio nekoliko dana pre uvođenja vanrednog stanja u zemlji kada je održao koncerte za pamćenje u Kraljevu i na Music Week-u na Kopaoniku.

PREPORUČUJEMO I: Zdravko Čolić o LJUBOMORI i odnosu sa SUPRUGOM

Rekao je da se svađa sa ženom. Zbog ćerki. Pa, tata, kao tata...

- Supruga se najviše ljuti na mene jer sam popustljiv prema ćerkama. Ona ne može da shvati zašto sam tako popustljiv prema njima i zašto ne mogu reći ne, dok je ona uglavnom stroga – iskreno je priznao pevač za "Ekskluzivno“.

- Svako vreme ima svoje vrednosti. Jako je teško danas upravljati decom, sve je teže… - požalio se Čola.

Kako devojke brzo odrastaju, popularni pevač se sada može poistovetiti sa mnogim očevima koji su razvili odbrambeni mehanizam prema mogućim udvaračima.

- Ponosan sam na svoje ćerke, kao i svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar – zaključio prevač.

Sigurno je da ponosni tata mora da prođe i kroz ove brige, pogotovu što starija ćerka Una (18) iz dana u dan privlači sve više fanova na društvenim mrežama. A izgleda kao bombonica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on Apr 6, 2020 at 7:23am PDT

Sa mlađom ćerkom Larom (13), barem još neko vreme, neće imati problema.

Komentari (0)

Loading