Celebrity News

Ceca Ražnatović zarađuje i dok sedi u vili! Od ovoga dobija 150.000 evra

Ceca Ražnatović zarađuje i dok sedi u vili! Od ovoga dobija 150.000 evra

Ceca Ražnatović na Jutjubu godišnje zarađuje 150.000 evra! Folk zvezda je postala rekorderka u regionu – prva je pevačica koja na tom video-servisu ima milion pratilaca, a njeni snimci ukupno imaju čak milijardu i po pregleda!

Upravo zbog tog rekorda Ceca Ražnatović u doba korone dobro zarađuje.

– Ceca je svoj Jutjub kanal otvorila 2012. godine i na njemu ima sve svoje spotove, ali i razne intervjue, čak i snimak svoje svadbe sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Svi ti snimci imaju milionske preglede, a najpopularnija joj je pesma „Trepni“ iz 2016, koja ima čak 68 miliona pregleda – priča za Informer izvor blizak pevačici i dodaje:

– Ceca nije potpisivala ugovore ni sa jednom produkcijom, kao što je uradila većina njenih kolega, pa ni sa kim ne mora da deli prihod. Jutjub nesponzorisanim kanalima, kakav je Cecin, zaradu isplaćuje na kraju godine. Tako je Ceca u poslednje tri godine zarađivala godišnje oko 100.000 evra, a kako joj je popularnost porasla, poslednji put joj je na račun uplaćeno više od 150.000 evra! Cecini snimci su hit širom sveta, gde god ima naših ljudi. Nedavno je proslavila milion pratilaca na Jutjubu, a njeni snimci do juče ukupno imaju 1.527.018.232 pregleda – priča pevačicin prijatelj, prenosi VIP radar. 

NE PROPUSTITE DA VIDITE RASKOŠAN DOM CECINE SNAJKE! 

Prijatelj je takođe i dodao da je Ceca Ražnatović odbila da postane vlogerka. 

– Ćerka Anastasija ju je ubeđivala da i sama snima videe za Jutjub, ali Ceca neće ni da čuje za to. Takođe je odbila i mnoge firme koje su joj nudile dobre honorare da ih reklamira na svom kanalu. Želi da zarađuje isključivo preko svojih pesama, spotova, gostovanja u emisijama i snimaka nekih privatnih veselja. Ako se ova tendencija nastavi, dogodine će sigurno zaraditi minimum 200.000 evra! – završava priču izvor za Informer.

NE PROPUSTITE:
Ceca Ražnatović potvrdila da ne spremaju sobu za malog Željka, a razlog je mnogo jak

Ceca Ražnatović blista u karantinu! 

Ceca Ražnatović, ponosna buduća baka je nakon slike trudne Bogdane pre nekoliko dana podelila i svoju. Naime, ona je sve oduševila svojim prirodnim negovanim izgledom a poruku koju je poslala uz sliku pokrenula je lavinu komentara.

Poznata zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dane provodi u izolaciji a u udobnosti svog doma uživa. Budući da je došlo vreme kada smo više u kući nego što je to do sad bio slučaj, većina slavnih ličnosti, uključujuči i Cecu, pokazala je kako izgleda bez trunke šminke.

Na slici na kojoj pozira sa svojim psom izgleda nikad bolje, a njen osmeh govori koliko je u stvari srećna.

Njen sin Veljko, prvenac i uspešan sportista uskoro će postati otac malog Željka, a buduća baka ne može da dočeka dan kada će svog unuka uzeti u naručje. Za njega je kako je ranije i govorila za Blic pripremila poseban poklon – zlatnu kolevkuPrelepe okolnosti koje njihova velika porodica očekuje u junu mesecu na Cecinom licu jasno govore – zadovoljna sam i srećna žena.

Pogledajte na slici ovaj osmeh popularne folk pevačice:

NE PROPUSTITE:
Ceca dobila skupocen poklon od snajke, pevačica oduševljena (foto)

 

View this post on Instagram

 

Covek ce te ostaviti,nece se ni okrenuti..... PAS nikada..... Najveci covekov prijatelj oduvek i zauvek,budimo i mi njima..... @tiger_blood_ultimate_selection ❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 13, 2020 at 9:35am PDT

Komentari (0)

Loading