Celebrity News

Skandal nakon 17 godina braka: Džulija Roberts muža izbacila na ulicu!

Skandal nakon 17 godina braka: Džulija Roberts muža izbacila na ulicu!

Izgleda da je dogorelo! Džulija Roberts je, kako navode inostrani mediji, izbacila muža na ulicu!

Naime, kako prenosi "New Idea", Džulija Roberts stala je na kraju dugogodišnjem braku i to sve zbog nesuglasica oko mesta stanovanja.

Kako ističu inostrani mediji, do kraha ovog braka ipak je došlo jer je Džulija  odlučila da proda luksuznu vilu u kojoj trenutno žive.

- Da, žive u vili, ali nije dovoljno velika da se ne bi sretali, i dalje se svađaju i "padaju" uvrede - rekao je neimenovani izvor za navedeni medij.

Njih dvoje nikako nisu mogli da se dogovore. Budući da Džulija želi da vreme sa porodicom provodi na lokaciji San Francisko - Meksiko, on je zadovoljan u Los Anđelesu i Džulija sa tim ima problem.

- Ona je odlučila i Danijel nije imao puno izbora, izbacila ga je - zaključuje izvor, prenosi Blic.

NE PROPUSTITE:
Džulija Roberts trpi ozbiljne optužbe za smrt polusestre: Zlostavljačica si krivim te i danas! (foto)

Ljubav ima rok trajanja? Inostrani mediji već su pisali o tome da se Džulija Roberts razvodi!

Džulija Roberts, holivudska glumica, prema pisanjima inostranih medija, razvodi se od 50-godišnjeg supruga, Danijela Modera.

Naime, anonimni izvor za "National Enquirer" izjavio je kako su supružnici na rubu razvoda. koji bi ih mogao koštati 200 miliona dolara.

-ulija je očekivala veliku proslavu za rođendan, a Deni je potpuno podbacio u tom segmentu, pa ga je optužila da mu uopšte nije stalo do nje. Svađa je brzo eskalirala u dreku a sve je kulminiralo tako što je Danijel isteran iz njihovog zajedničkog doma - kaže izvor blizak paru.

Pored toga, kako navodi izvor, na sve načine, godinama unazad, pokušavali su spasiti 17-godišnji brak, ali ništa efikasno nije pomoglo. Takođe, izvor tvrdi da je njihova ljubav jedna od onih koja je imala kratak rok trajanja, prenosi Story.hr.

NE PROPUSTITE:
Džulija Roberts proklinje dan kada je ovo isplivalo u javnost!

Džulija Roberts uzaludno je pokušavala da spasi brak!

Kako je Life&Style magazin objavio u januaru 2019. godine, glumica i njen suprug posećivali su bračnu terapiju.

– Džulija je ponekad prezauzeta brigom o deci da često zaboravi da ima supruga kod kuće koga uzima zdravo za gotovo – rekao je izvor i dodao:

– Džulija planira da ljubavnu romansu u svom braku održava kao priroritet, a Deni se sviđa ideja. Međutim, pravi pobednici ovde su njihovo troje dece koji ne mogu da dočekaju da budu bez nadzora roditelja par nedelja, pogotovo majke, za koju tvrde da je stroža od oca.

Očigledno je da ništa od navedenog nije pomoglo.

NE PROPUSTITE:
Nina Badrić oduševila fanove slikom iz mladosti. Kažu, ista Džulija Roberts (foto)

Komentari (0)

Loading