Celebrity News

Rešio da se ponovi! Pevač Aca Lukas kupuje nov penthaus?

Rešio da se ponovi! Pevač Aca Lukas kupuje nov penthaus?

Aca Lukas vreme u toku vanrednog stanja provodi u svom domu i strpljivo čeka da prođu mere zabrane kako bi mogao da nastupa. On poslednja dva meseca ne nastupa, jer je zabranjeno okupljanje većeg broja ljudi. Folker ne brine za svoju egzistenciju, već razmišlja u šta bi mogao da investira zarađeni novac. Naime, on želi sebi da obezbedi penthaus.

Pevač Aca Lukas je navikao da živi visoko, tj. u potrkovlju zgrade, a kako „Kurir“ prenosi pevač planira da se preseli u novi, luksuzniji dom, koji se takođe nalazi na poslednjem spratu jedne zgrade. Nakon razvoda, pevaču je palo na pamet da promeni stan, a već ima i nekoliko lokacija koje su mu zanimljive i gde bi mogao da pazari nekretninu.

S obzirom na to da u luksuznom stanu na Voždovcu živi skoro deset godina i da mu se taj kraj veoma sviđa, postoji mogućnost i da ostane u komšiluku, prenosi Vip Radar.

NE PROPUSTITE:
Aca Lukas NIJE VIŠE U VEZI SA MISICOM, ali kaže da je zaljubljen do ušiju

Nije ovo jedini lep događaj koji Acu vezuje za prostor u kojem stanuje. Spekuliše se Aca Lukas prodati ovu nekretninu ta koju je emotivan vezan, nakon što pazari nov stan. Prema rečima njegovih bliskih prijatelja, pevač već ima ideje za uređenje novog doma, koji će biti u modernom fazonu.

Jedan od planova je da odvoji poseban deo stana i da mu služi kao muzički studio. Poznato je da se Lukas ne odvaja od klavira, te će on u novom stanu imati posebno mesto. Iako su njegova deca stambeno obezbeđena, pevač je odlučio da svako od njih ima kutak u luksuznoj nekretnini, a naročito ćerka Viktorija i Acina unuka.

Aca Lukas se nije oglašavao povodom ovih glasina, te ostaje da vidimo da li je ovo istina.

NE PROPUSTITE:
Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Pevač Aca Lukas pre nekoliko dana oduševio celu Srbiju spektakularnim koncertom sa terase!

Aca lukas je pre nekoliko dana sa svojim bendom održao koncert na terasi! Komšije i stanari iz okolnih zgrada su imali priliku da, u časovima kada se čitav svet bori s pandemijom korona virusa, na tren zaborave na strah i uživaju u pesmi i viselju.

Aca Lukas je ovaj neobični nastup posvetio svim onima koji se u prvim redovima bore protiv pandemije, ali i svojim dragim komšijama. Njegova namera je bila da ljudima u ova teška vremena donese malo radosti.

U 20 sati tog 14. aprila, pevač Aca Lukas je sa svoje terase aplaudirao u čast lekarima i sestrama koji se nalaze u prvim borbenim redovima protiv korona virusa. A onda je započeo najneobičniji koncert koji je popularni pevač izveo do sada.

NE PROPUSTITE: 
Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Mihajlovic (@nenaivanovic) on Apr 13, 2020 at 11:09am PDT

Komentari (0)

Loading