Celebrity News

Sve zbog uloge! Bjela snimao "Tajkuna" u ledenom bazenu (video)

Sve zbog uloge! Bjela snimao "Tajkuna" u ledenom bazenu (video)

Poznato je da zbog uloge glumci znaju da zaborave realnost i odigraju je i u najtežim mogućim uslovima. Tako je i Dragan Bjelogrlić zbog role Vladana Simonovića pola dana snimao scene u hladnoj vodi

 

Glavnog lika popularne televizijske serije "Tajkun", Vladana Simonovića, koga tumači Dragan Bjelogrlić, često viđamo u flashback kadrovima pod vodom. Snimanje ovakvih scena uvek je veliki izazov za celu ekipu, pa je tako bio slučaj i na Tajkunu.

Scene pod vodom su snimane čak punih 12 sati, i to u periodu kada je temperatura vode bila skoro pet stepeni ispod regularne.

Dragan Bjelogrlić je sve scene snimao bez dublera, uz pomoć profesionalnih ronilaca koji su mu zbog velikog broja kadrova pod vodom dodavali boce sa kiseonikom!

Pogledajte kako je to izgledalo ⬇️

PROČITAJTE I: Osvežen hit velikog Mikija Jevremovića! Objavljen spot za naslovnu numeru „Tajkuna“ (video)

Iako se to ne vidi kroz epizode, tokom snimanja ovakvih scena, u bazenu su uz Bjelogrlića bili i direktor fotografije Radan Popović, kao i njegovi asistenti. Za snimanje je korišćena posebna operama za podvodna snimanja!

Televizijska serija Tajkun svake nedelje obara rekorde gledanosti kako na kanalu Superstar TV, tako i na RTS. Do kraja emitovanja ostalo je još četiri nedelje u kojima ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka Tajkunu.

PROČITAJTE I: Tajkun stigao na male ekrane, Bjela ljubi 27 godina mlađu glumicu!

Pored Bjelogrlića, u nastavku ćemo i dalje pratiti razvoj likova koje tumače Branislav Trifunović, Hana Selimović, Tihana Lazović, Vuk Jovanović i drugi.

PROČITAJTE I: Tajkun je stigao! Izašao trejler za seriju sa Draganom Bjelogrlićem (video)

Inače, serija “Tajkun” u režiji Miroslava Terzića, prati dramatičan i turbulentan život Vladana Simonovića, čoveka koji je bogatstvo stekao na sumnjiv način. U momentu kada se nalazi na vrhuncu karijere, i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo...

Komentari (0)

Loading