Celebrity News

Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

Iako mnogima život Seke Aleksić izgleda idilično, treba se prisetiti da je put do zvezda često posut trnjem. Ona možda sada živi svoju najdivniju bajku okružena porodičnom ljubavlju, ali, kako otkriva, to nije oduvek bilo tako

 

Folk zvezda Seka Aleksić punim plućima uživa pored supruga Veljka i sinova Jakova i Jovana i momente porodične sreće često deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Tokom proteklih dana iz njenog doma stižu samo lepe vesti, te smo putem fotografija koje je postavila na Instagram profil mogli da vidimo idiličnu atmosferu tokom uskršnjih praznika. U istoj atmosferi je proslavljen i njen 39. rođendan, pa su se mnogi zapitali šta će joj suprug darovati za divan dan.

Saznali smo vrlo brzo. Pevačica je od svog voljenog supruga dobila ogroman buket ruža, te mu se i javno zahvalila.

- Divno iznenađenje za 39-ti. Hvala #mužpuž što se potrudio da ovaj dan učini jos lepšim - napisala je Seka u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Apr 24, 2020 at 4:36am PDT

Naravno, slavlje nije moglo da prođe bez rođendanske torte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Apr 24, 2020 at 5:52am PDT

Seka Aleksić darovala publici pesmu "Adio"

Uz poklone koje je dobila za rođendan, Seka je rešila da i ona bude ta koja će u slavljeničkom danu darivati. Tako je svojim fanovima poklonila novu pesmu "Adio" koju je postavila na društvene mreže.

- Dragi moji, sa zadovoljstvom vam poklanjam ovu pesmu, jer sam uvek više volela, za svoj rođendan, da darujem i poklanjam drugima - napisala je Seka na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Apr 23, 2020 at 2:32am PDT

- Duboko verujem da su, za naš rođendan, neke kapije više otvorene nego drugih dana, i da se naše želje, ipak, jače čuju i odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha. Želim vam zato da se radujete i ne skidate osmeh s lica - dodala je Seka.

- Ovu melodiju koju vam šaljem sam čula anđeoskim glasom pre nego svojim, neko mi je šaputao pre nego što sam je pevala... I taj neko mi je rekao da vam svima prenesem: adio starim ljubavima, adio prijateljima koji su nas izdali, adio slomljenim srcima, adio nama koji smo juče sami sebi podmetali nogu - opisala je Seka novu pesmu.

- I ako je već adio, neka bude uz pesmu i igru, uz emocije. Ali one snažne koje se pamte, one uz koje klecaju kolena, uz koje se pada na pod od radosti, one uz koje se ustaje ponovo i tako u krug, adio uz suzu, pesmu i smeh. I ako mogu jedan osmeh da vam poklonim danas, neka bude veličanstven... neka traje. Svi mi imamo naš adio, a ovo je moj kao poklon vama.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Otvoreno pokazala da se nije ugojila ni gram! Seka Aleksić uzdrmala Instagram linijom nakon porođaja (foto)

Kroz trnje do zvezda

Iako mnogima Sekin život izgleda idilično, treba se prisetiti da put do bajke često bude posut trnjem. Zbog toga, Seka nikada neće zaboraviti svoje teško detinjstvo koje je obeležio rat u Bosni, strahovi i velika nemaština kada je sa majkom i bratom prebegla u Srbiju.

Upravo iz tog razloga, ona se trudi da svojim sinovima pruži sve ono što ona nije imala, a u nedavnom razgovoru za domaće medije otkrila je da joj je u životu najteže pao razvod roditelja.

Naime, njena majka je napustila Sekinog oca koji se odao alkoholu. Sa tugom u glasu ona se priseća rastanka roditelja koji joj je bio velika trauma.

- Živela sam sa roditeljima i bratom u Zvorniku sve do početka rata. Pre nego što smo izbegli iz Bosne, mama i tata su se razveli i za mene je to bilo jako teško. Odrasla sam preko noći. Brat i ja smo pripali mami. Tata je bio pažljiv prema bratu i meni, ali je mnogo pio i u tom stanju pravio dosta neprijatnosti u kući, zbog toga su se i razveli. Otac bi bio mnogo srećniji čovek da njegovim životom nije zagospodario alkohol. Majka o njemu nikada nije govorila ružno iako je bilo toliko situacija kada je za to imala razloga - rekla je Seka, a prenosi VIP radar.

Seka Aleksić o detinjstvu

Velika hrabrost i strpljenje su bili potrebni u periodu kada je njena porodica došla u Srbiju. Kaže da joj je veliki uzor u teškim trenucima bio očuh Milan.

- Model uzornog oca pružio mi je moj očuh Milan. Sa nama je bio kada smo prevazilazili najteže trenutke u životu, kad se nad nama nadvila surova neizvesnost izbegličkog života. Te 1992. godine izbegli smo prvo u Banju Koviljaču gde sam završila četvrti razred osnovne škole - rekla je pevačica i dodaje:

- Ne volim da se sećam tog perioda, bio je ispunjen velikom nemaštinom. Godinu dana kasnije selimo se u Lipolist kod Šapca. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali ni šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu, a znali smo i po sedam dana da jedemo samo pasulj. Posle smo na poklon dobili šporet i bili smo mnogo srećni zbog toga - priseća se Seka.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Seka Aleksić ima moćnu poruku: Pohlepa i prokletstvo je veća bolest od korone!

Seka Aleksić otkriva kada je počela da peva

Popularna pevačica kaže da je mikrofon uzela u ruke sa četrnaest godina, a da joj je prvi honorar bio 20 maraka.

- U 14. godini sam u Prnjavoru na proslavi male mature otpevala pesmu Marine Živković. A da me publika hoće, shvatila sam već tog leta na jednoj svadbi na kojoj sam pevala Cecine pesme - prenosi VIP radar.

- Posle toga, krenula sam u srednju poljoprivrednu školu, ali sam odmah znala da to nije ni blizu onoga što želim. Godinu dana kasnije imala sam svoj prvi profesionalni nastup za koji sam dobila honorar od 20 maraka.

Moja majka nije htela ni da čuje da joj ćerka bude pevačica.

- Moja mama nije znala ni da vežbam, ni da sam nastupala, tek tada sam joj rekla da ozbiljno planiram da se bavim muzikom. Kad je čula šta smeram, došlo je do ozbiljnog sukoba, nije htela ni da čuje da joj ćerka bude pevačica.

- Ali nije imala kud, jer sam ubrzo počela da radim i da zarađujem od pevanja, pa sam preuzela izdržavanje cele porodice na sebe. Međutim, da bih maminu želju ispunila, završila sam frizersku školu ali se nikada nisam bavila tim poslom - zaključila je Seka Aleksić.

PROČITAJTE I: Seka Aleksić progovorila o trudnoći, pa otkrila: Akla ćerku, teško meni

Komentari (0)

Loading