Celebrity News

Nina Seničar pozirala bez trunke šminke na licu, a razlog će vas oduševiti! (foto)

Nina Seničar pozirala bez trunke šminke na licu, a razlog će vas oduševiti! (foto)

Nina Seničar je pre nekoliko sati objavila fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Bez šminke i sa širokim osmehom na licu, pokazala je svoje pravo lice. Ali, to nije sve...

Prelepa voditeljka Nina Seničar zbog „fabrike snova“ odustala je od uspešne voditeljske karijere koju je godinama gradila u Italiji. Na vrhuncu te slave otisnula se na drugi kraj planete, ali rizik se isplatio.

Srpska manekenka, voditeljka i glumica, nastavila je profesionalnu karijeru u Americi. Daleka zemlja joj je donela i veliku ljubav. U braku je sa američkim glumcem Džejom Elisom sa kojim ima ćerkicu Noru Grejs.

Sa svojom malom porodicom, Nina dane u izolaciji provodi u svom domu, a lepa voditeljka s vremena na vreme otkrije svojim pratiocima na društvenim mrežama po neki detalj iz svog privatnog života.

Pre nekoliko sati Nina je objavila jednu fotografiju koja je mnoge oduševila i to zbog jednog posebnog razloga.

Nina se nije pojavila u glamuroznom izdanju, već upravo suprotno. Bez šminke i sa širokim osmehom, pokazala je svoje pravo lice, a na račun njenog izgleda komentari su se samo nizali.

Međutim, nije samo lepo lice bez šminke privuklo toliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Apr 27, 2020 at 11:00am PDT

Kada se skrene pogled sa njenog lica, postaje mnogo jasnije zašto je lepotica ovo uradila. Na njenoj majici piše - nasmej se za Italiju.

Upravo je Nina to i učinila u ovom teškom vremenu, pridruživši se inicijativi u koju se uključio veliki broj ljudi širom sveta. I istovremeno pružila podršku zemlji u kojoj je ostvarila brojne uspehe.

NE PROPUSTITE NA PROČITATE:
Nina Seničar o vezama: Poenta je da svakog dana neko bira da s nekim bude i da zajedno rastu u određenom pravcu

Život u Italiji

Podsetimo, Nina Seničar je rođena u Novom Sadu. Pre nego što je postala poznata u Srbiji, godinama je radila kao manekenka i voditeljka u Italiji, gde je i studirala. Tokom 2010. godine je učestovala u rijalitu programu „Ostrvo poznatih“ koji se prikazivao na italijanskoj televiziji RAI, a iste godine je proglašena za zaštitno lice fudbalskog kluba Udineze.

Pored uspeha i na modnim pistama na Apeninskom poluostrvu, pojavljivala se i na velikom platnu. Imala je zapaženu ulogu u komediji „Napoletans“, a na Filmskom festivalu u Milanu osvojila je nagradu za najbolju novu glumicu. Talenat za glumu je usavršavala u Njujorku, u školi koju su pohađali Nikol Kidman i Tom Kruz.

PROČITAJTE I: Upoznajte malo bolje Džeja Elisa, momka koji je zarobio srce Nine Seničar (foto)

Nina Seničar: U početku sam sumnjala da ću ostati u vezi sa Džejom Elisom

Nina se 2012. godine preselila u Los Anđeles, a u elitnim krugovima postala je prepoznata po dobročinstvu, glumačkom talentu, ali i kao reditelj u povoju. Njen suprug, glumac Džej Elis, zvezda serije „The Game“ joj je velika podrška u svemu što radi, a u nedavnom intervjuu za magazin „Story“ rekla da je u početku sumnjala da će ostati u vezi sa njim, ali da se on pokazao kao divan savetodavac, verni prijatelj i požrtvovan otac.

- Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem, bila sam protiv toga. Ubrzo sam se, međutim, uverila da opstanak veze zavisi isključivo od komunikacije, međusobne podrške i truda oba partnera. Kod mene nema guranja problema pod tepih, već o svemu odmah pričamo. U suprotnom, kad se stvari uzimaju zdravo za gotovo, odnos zapadne u krizu. To sam videla u mnogim brakovima i višegodišnjim vezama. Poenta je da svakog dana birate da ostanete u vezi i zajedno rastete - kazala je Nina i dodala da je Džej prvi momak s kojim je poželela dete.

PROČITAJTE I: Prvi put nakon porođaja na crvenom tepihu: Nina Seničar oduševila izgledom na dodeli Oskara (foto)

- Sve dok nisam upoznala pravog muškarca, nisam razmišljala o majčinstvu. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi – dodala je ona.

Nina Seničar: Strpljenje se uči

Nina je dodala da je presrećna što je srela čoveka od koga može mnogo da nauči i istakla da su to, pre svega, strpljenje i kuvanje.

- Džej je odličan kuvar. Više uživam kad mi on nešto lepo pripremi nego kad odem u dobar restoran. Uz njega sam savladala veštinu spremanja doručka - rekla je ona.

- Što se srtpljenja tiče, moram da priznam da sam još uvek u procesu učenja, jer ja bih sve i odmah - dodala je.

PROČITAJTE I: Ovakvu je nikada niste videli: Nina Seničar skinula glamuroznu garderobu i prionula na posao (foto)

Voditeljka ne krije da je to samo još jedna stavka u nizu koju bi mogla da nauči od svog partnera. Za razliku od njega, vrlo je posesivna te bi i tu svoju manu volela da iskoreni.

- Škorpija sam u horoskopu i samim tim vrlo posesivna. No, jedno je biti ljubomoran, a drugo posesivan. Mislim da ljubomora potiče iz nesigurnosti, a posesivnost se svodi na stav - što je moje to je moje. Nisam ponosna na tu osobinu. Drago mi je što je Elis ne poseduje, jer ne bih mogla da se zamislim s posesivnim muškarcem - zaključila je Nina.

Komentari (0)

Loading