Celebrity News

Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

Sofija Milošević koja je pre nekoliko nedelja obelodanila da čeka dete sa uspešnim fudbalerom Lukom Jovićem, pokazala je sada fit figuru u tesnim farmericama i uskoj bodi majici.

Lepa manekenka Sofija Milošević ovih dana uživa u trudničkim danima a društvo joj pravi njen partner, fudbaler Reala Luka Jović. Na njenon Instagram nalogu možemo videti njihove zajedničke aktivnost - kupanje na bazenu, duge prijatne šetnje i uživanje u lepim prelepim ambijentima koje su posećivali prethodnih dana.

Kako su svoj dan upotpunili jednim savršenim SPA vikendom, Sofija Miloševič ovo je iskoristila kao odličnu priliku da pokaže koliko dobro izgleda. Na ivici bazena pozirala je samo sa peškirom oko struka pokazavši savršenu liniju, ali vešto skrivajući trudnički stomak.

NE PROPUSTITE:
Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

Ubrzo nakon toga, na Sofijinom Instagram nalogu osvanule su dve fotografije a na jednoj od njih jasno se vidi da trudnički stomak počinje da se nazire.

Na trenutak, sa njene, još uvek savršene linije, pogled se popeo i na njeno lice koje je besprekorno negovano i savršeno našminkano. Komplimenti na njen izgled nizali su se brzinom svetlosti, a komentari poput "da li je realno da si trudna"; "raste" samo su neke od reči hvale na fotografije koje je podelila pre nekoliko časova.

NE PROPUSTITE:
Evo kako trudna Sofija i Luka provode vreme u izolaciji (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 2, 2020 at 8:43am PDT

Sofija Milošević pokazala savršenu haljinu za trudničke dane!

Budući da je i sama kreatorka linije glamuroznih haljina, Sofiju smo često mogli da vidimo u seksepilnim izdanjima. Kratke, svetlucave haljine koje laskaju figuri i ističu ženske atribute, bile su njen „must have“.

Međutim, izgleda da sada stvari stoje ipak malo drugačije.

Lepa manekenka objavila je na Instagramu sliku u predivnoj zelenoj haljini, nešto šireg kroja. Budući da smo maločas pomenuli da nismo imali priliku da je vidimo u ležernim izdanjima osim u trenerci u izolaciji, zbog ove haljine pitanje se samo nametnulo – da li je ovo savršena haljina za trudničke dane?

NE PROPUSTITE:
Sofija Milošević i Luka Jović ne mare za koronu: Venčanja mora biti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 26, 2020 at 8:22am PDT

Nakon ove fotografije, Sofija je pokazala i sportska izdanja koje joj savršeno pristaju. Jedno od njih je i izdanje u beloj atlet majici i farmericama kao nepogrešiva dnevna kombinacija. Zategnuto lice bez šminke,  zdrav ten, lepo oblikovane obrve i pune seksi usne, Sofijin su zaštitni znak. Budući da je u blagoslovenom stanju po njenom izgledu reklo bi se da joj drugo stanje mnogo prija. Luka Jović takođe uživa pored svoje izabranice, a na Instagramu često možemo videti i iznenađenja koja joj priređuje. Poslednji džentlmenski gest uspešnog fudbalera, možete pogledati OVDE. 

NE PROPUSTITE:
Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 1, 2020 at 4:49am PDT

Komentari (0)

Loading