Celebrity News

Karantin im pao kao zatvor! Razvode se Džordž i Amal Kluni 

Karantin im pao kao zatvor! Razvode se Džordž i Amal Kluni 

Džodž i Amal Kluni došli su do kraja. Slavni glumac i lepa advokatica se razvode!

Džordž i Amal Kluni i dalje prate spekulacije o razvodu. Priče o krahu njihove ljubavi bile su aktuelne i prošle godine. U junu 2019. kada je ceo svet brujao da se poznati par razvodi, kao grom iz vedra neba sevnule su paparaco fotke koje su tada bile očigledan demant.

Tada, su slike sa romantičnog putovanja dale odgovor na pitanja o njihovom braku i upravo one stavile tačku na sva „šuškanja“ o njihovom rastanku.

Skladni par, nije skidao osmeh sa lica dok su se vozili brodićem i uživali u odmoru, u mestu gde su se pre nekoliko godina i venčali.

Međutim, lako je biti u ljubavi kada živiš bezbrižnim životom. Nove glasine o razvodu Džordža i Amal pojavile su se danas, a razlog je netrpeljivost, budući da su po ceo dan bili zatvoreni u karantinu.

Izolacija im, nažalost nije lako pala.

NE PROPUSTITE:
Džordž Kluni demantovao glasine da se razvodi od Amal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Paula Naves (@mariapaulanaves) on Jun 27, 2019 at 7:34pm PDT

Karantin im pao kao zatvor! Razvode se Džordž i Amal Kluni 

Iako se svojski trude da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe, u tome nisu uspeli. Sada su se pojavile tvrdnje da se njih dvoje navodno razvode, a sve zbog života u izolaciji. Navodno, Džordžu je pukao film jer mrzi naređenja, koje je, po svemu sudeći, Amal sprovodila dok su zajedno boravili u karantinu.

- Džordž nije navikao da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počela da guši i nikako joj se nije svidelo što je konstantno morala da čisti za njim - rekao je izvor za strane medije.

Kako pišu inostrani mediji njihov razvod mogao bi da teži 460.000.000 evra, međutim zvanične potrvde o njihovom razvodu jop nema.

NE PROPUSTITE:
Supruga je rekla svoje: Amal Kluni „udarila“ zabranu Džordžu

Ovako je Amal govorila o Džordžu i njihovoj ljubavi!

– Kada smo se tek upoznali počeli smo da se skrivamo u mom stanu u Londonu. Vrlo brzo shvatila sam da šta god da se dogodi i ako nas i otkriju, nikada neću hteti da budem sa nekim drugim. Kada smo bili razdvojeni nisam mogla da spavam. Rečeno mi je i da ću se čitajući njegove poruke ili pisma koje je skrivao u mojoj torbi, nesvesno smeškati i praviti zaljubljene grimase.

Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čiji me osmeh obori sa nogu – kazala je Amal, a potom ljubavnu poruku uputila Džordžu:

– Ljubavi, ono što sam pronašla u tebi je upravo ona ljubav za kakvu sam se oduvek nadala da postoji, a videti te zajedno s našom decom je moja najveća životna radost.

Kada se udala za Džordža Klunija, lepa advokatica bila je ubeđena da je pronašla ljubav svog života. Dok se nije desila izolacija...

NE PROPUSTITE:
Džordž Kluni dobio nagradu za životno delo, Amal ga rasplakala dirljivim govorom (video)

Komentari (0)

Loading