Celebrity News

Treća sreća: Luka Lazukić sprema svadbu sa Slađanom Ivanišević!

Treća sreća: Luka Lazukić sprema svadbu sa Slađanom Ivanišević!

Luka Lazukić i Slađana Ivanišević uskoro će postati roditelji, a par će se venčati nakon rođenja deteta, odnosno početkom sledeće godine

 

IT stučnjak Luka Lazukić, nedugo posle zvaničnog razvoda od prelepe pevačice Nataše Bekvalac uplovio je vezu sa Slađanom Ivanišević, a vest da je zgodna plesačica u drugom stanju nedavno je odjeknula u domaćim medijima kao retko koja.

A sada je red na svadbu...

Plesačica iz Novog Sada, koja je u petom mesecu trudnoće sa Lazukićem, odlučila je da svadbena ceremonija bude upriličena tek kada beba dođe na svet, a kako je "Kurir" danas preneo, venčanje će biti u martu sledeće godine.

Inače, kada je saznao da je je njegova nova izabranica trudna, Lazukić se preselio u Novi Sad. Podsetimo i da će zgodna plesačica Luki podariti sina, baš kao je što je on i ranije priželjkivao.

Slađani će to biti prvo dete, dok Lazukić iz prethodna dva braka ima dve ćerke.

Slađana i Luka trenutno vode povučen život daleko od očiju javnosti, a da ljubav između budućih roditelja cveta, govore i njihove fotografije koje su nedavno objavili na društvenim mrežama.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Luka Lazukić ne krije vezu sa pevačicom, a sada je isplivala zajednička fotografija 

Očaran Slađinom gracioznošću i lepotom

Kako su nedavno preneli domaći mediji, Slađana i Luka u vezi su od avgusta 2019. godine, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

- Upoznao ih je zajednički prijatelj u Novom Sadu. Varnice su proradile i sa jedne i sa druge strane istog trenutka. Luka je rekao Slađani da je oduševljen njenom gracioznošću i lepotom, kao i da prati njen rad. Odmah se videlo da će među njima proraditi hemija - rekao je izvor blizak paru za "Kurir" i dodao:

- Za njihovu ljubav znaju najbliži prijatelji, ali ni njih dvoje se ne kriju. Pojavljuju se na javnim mestima, obilaze restorane i kafiće i drže se za ruke. Zasad je sve u najboljem redu i oboje su veoma srećni.

PROČITAJTE: Luka Lazukić NIJE DOŠAO DA VIDI ĆERKU, ovaj put je imao ŠOKANTAN IZGOVOR

Osuđen za nasilje u porodici

Podsetimo, Luka Lazukić, je u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine u njihovom porodičnom domu pretukao bivšu suprugu Natašu Bekvalac i naneo joj lakše telesne povrede.

Evo kako je Nataša nakon svega komentarisala nasilje koje je preživela.

- Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi - istakla je nakon svega Nataša za "Informer Hit" i dodala:

- To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka. 

- Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore - zaključila je ona.

Komentari (0)

Loading