Celebrity News

Poruke ljubavi i nade: Boris Novković objavio emotivnu pesmu koja je oduševila region! (video)

Poruke ljubavi i nade: Boris Novković objavio emotivnu pesmu koja je oduševila region! (video)

Pevač Boris Novković odlučio je da sa svojom vernom publikom podeli novu pesmu nastalu tokom njegovih dugih karantinskih noći, kada su, kako kaže, stihovi zakucali na vrata njegove inspiracije. Popularni pevač je, takođe istakao i da je sada bio pravi trenutak da je objavi jer veruje da poruke ljubavi i nade mogu dotaći sve nas

 

Regionalni kantautor Boris Novković inspirisan trenutnom situacijom objavio je emotivnu pesmu "Moj grad bez ljudi".

Boris je autor muzike i teksta, aranžman i produkciju radio je Hrvoje Prskalo, reditelj spota i autor fotografija je Raul Brzić, a izdavač Croatia Records.

- Baš negde oko pojave korone moj producent Hrvoje Prskalo i ja krenuli smo u rad na mom novom albumu. Što zbog solidarnosti, što zbog novonastale situacije, muzika je utihnula na neko vreme i stali smo sa radom na istome - rekao je popularni muzičar.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Boris Novković postao tata po treći put!

Boris Novković "Moj grad bez ljudi" snimio je tokom izolacije. Kako je istakao, osetio je da je sada pravi trenutak da je objavi, jer veruje u poruke ljubavi i nade.

- Tamo negde u dugim noćima karantina stihovi su tiho zakucali na vrata moje inspiracije. Jednostavno sve ono što svi skupa prolazimo, sva nada, sva zabrinutost i svo zajedništvo stalo je u tu pesmu. Osetio sam da je trenutak da je objavim. Verujem da poruke ljubavi i nade kroz ove stihove dotiču sve nas,  naše porodice, prijatelje, komšije - dodao je Novković.

PROČITAJTE: Boris Novković otvorio dušu: Moja borba sa sinovljevom teškom bolešću

- Zato neka ova pesma ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti za neka nova pokoljenja, kao dokaz da smo vođeni Božijom ljubavi, jednom prolazili veliko iskušenje. Sve smo snimili on-line iz naših kuća. Pesmu sam odsvirao producentu Hrvoju preko mobilnog. On je majstorski osetio atmosferu i postavio  aranžman i produkciju. Otpevao sam je opet putem mobilnog telefona.

- S nestrpljenjem očekujem vaše komentare i kritike. Nadam se da će vam se svideti - zaključio je Novković koji je dodao da se nada da će svoju publiku obradovati novim albumom na jesen.

Da li vam se dopada nova Borisova pesma?

Pogledajte spot za pesmu "Moj grad bez ljudi":

Komentari (0)

Loading