Celebrity News

Viktorija Mihajlović teško je prihvatila tatinu bolest: Bila sam luda od bola, vrištala sam!

Viktorija Mihajlović teško je prihvatila tatinu bolest: Bila sam luda od bola, vrištala sam!

Ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija Mihajlović, progovorila je o izuzetno teškim trenucima sa kojima se susrela kada je saznala da njen tata, proslavljeni fudbalski trener, boluje od leukemije.

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović koji je prošle godine bio ogromu bitku kada mu je u junu otkriveno da ima hroničnu mijeloidnu leukemiju još uvek ne može u potpunosti da se opusti i kaže da je pobedio opaku bolest.

Transplatacija koštane srži je pre više od dva meseca uspešno izvedena, ali kritični period još nije prošao. Cela porodica svoj jedinom kralju daje ogromnu podršku, a zagrljaja, ljubavi i toplih reči u ovoj harmoničnoj porodici ne manjka. 

Koliko su njegove mezimice propatile zbog teške istine koja je zadesila ovu uistinu srećnu porodicu, opisala je Mihina ćerka Viktorija.

Viktorija Mihajlović potresnim rečima počela je svoju ispovest u knjizi u kojoj je iznela svoja osećanja povodom ovog teško saznanja...

NE PROPUSTITE:
Potresna ispovest Siniše Mihajlovića: Niko ne treba da se stidi što je bolestan ili što plače

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović ? (@vickymiha) on Apr 17, 2020 at 11:26am PDT

Viktorija Mihajlović - Ne čujem ništa. Razbijam sve što imam pod rukom!

- Dvanaesti jul 2019. godine, odmah posle večere. Neću zaboraviti ovaj datum dok god živim - započinje svoju ispovest Mihajlovićeva ćerka i nastavlja:

- Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi na testove jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Malo podsećanje: govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mestu. A to se nije dogodilo pre mnogo godina, već tri dana pre tih prokletih simptoma.

Viktorija Mihajlović je do detalja objasnila koliko je vest o leukemiji promenila njihov život.

- Stižu vesti. Bilo je kao da sam već sve to znala. Povlačim se, prelazim porodicu pogledom, život svih nas prestaje. Ne čujem ništa, ne opažam te reči: bolest, leukemija, lečenje, posete, bolnica, konferencije za štampu. Ne čujem ništa. Razbijam sve što imam pod rukom, vrištim, ali to je kao da mi glas nije izašao iz usta. Vrištim u tišini koliko mi je teško. Osećam kako se kiselina diže, osećam kao da ću da povratim. Luda sam od bola. Mama odluči da pozove mog oca. Ne znam kako, ali oni uspevaju da zaustave moju razornu bes. Uzimam telefon, liju mi beskrajne suze, i samo kažem: “Tata, volim te”. On mi samo odgovora: “Volim te, a sada te molim da budeš jaka kao i tvoj tata.”

NE PROPUSTITE:
Siniša Mihajlović poslao snažnu poruku iz karantina (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović ? (@vickymiha) on Apr 17, 2020 at 11:26am PDT

Ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija - Do tog trenutka imali smo idealan život.

Virdžinija, drugo od petoro dece srpskog trenera, takođe je pričala na temu očeve bolesti. Lepa Virdžinija je istakla da joj mnogo nedostaje blizina oca, međutim da zbog njegovog zdravlja i imunitetna strogo vode računa.

- Tata ima jako slab imunitet i već dugo zbog bolesti iz predostrožnosti ne sme da se pozdravi s nekim ili poljubi nekog. Kod kuće smo se navikli na to, a sada zbog virusa i ostatak Italije živi kao mi - počela je priču Mihina mezimica, a zatim nastavila potresnim rečima: 

- Do tog trenutka imali smo idealan život. Sada na sve gledam na potpuno drugačiji način. Cenim neke male stvari koje su mi donedavno bile potpuno normalne, kao što je zajednički nedeljni ručak. I vreme koje provodim sa ocem ima potpuno drugu vrednost - rekla je Virdžinija.

Kako pišu domaći mediji, od proglašenja vanrednog stanja i pandemije na svetkom nivou, Virdžinija se nalazi van Bolonje sa svojim verenikom Alesandrom. Lepa Mihina ćerka istakla je da mnogo pati što nije sa svojom porodicom, ali da nema ni predstavu kada će se desiti trenutak da se svi ponovo vide i konačno zagrle.

- Nedostaju mi mnogo, nikada mi se nije desilo da toliko dugo budem daleko od kuće. Ono što me najviše uznemirava jeste to što ne znam tačno koliko vremena će proći pre nego što ponovo budem mogla da ih vidim.

NE PROPUSTITE:
Svi pogledi na crvenom tepihu bili su usmereni samo na ćerke Siniše Mihajlovića (video)

 

View this post on Instagram

 

non trovo le parole

A post shared by Viktorija Mihajlović ? (@vickymiha) on Mar 9, 2019 at 10:18am PST

Komentari (0)

Loading