Celebrity News

Seka Aleksić besna jer su joj kritikovali muža: Primitivni ste i nevaspitani!

Seka Aleksić besna jer su joj kritikovali muža: Primitivni ste i nevaspitani!

Folk zvezda Seka Aleksić oštrim rečima se obračunala za delom pratilaca koji su uputili kritike na račun njenog supruga Veljka Piljikića

 

Seka Aleksić pored brige za supruga Veljka i sinove Jovana i Jakova uvek nađe vreme za svoje pratioce na društvenim mrežama i vrlo često sa njima deli momente iz privatnog života, ali i razmišljanja o ljubavi, prijateljstvu i mnogim drugim temama.

Ipak, jedna fotografija koju je objavila na Instagramu izazvala je brojne komentare na račun Sekinog supruga.

Brojni fanovi su se samo uhvatili činjenice da se njen suprug Veljko nije ošišao ni obrijao. Zbog toga je Seka Aleksić besna...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Apr 22, 2020 at 4:52am PDT

Popularna pevačica Seka Aleksić, očigledno to nije mogla da podnese, te je toj grupi ljudi uputila vrlo oštru poruku.

- Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovek i slično - imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno produžite dalje - poručila je Seka.

- Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na... Bolje da ne komentarišem jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša? - dodala je Aleksićeva.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

- Ne budite smešni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijete dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je.

Vreme ljubavnih rolerkostera je odavno prošlo

Popularna pevačica Seka Aleksić ne krije koliku podršku i ljubav dobija od svog supruga Veljka Piljikića. Često na društvenim mrežama možemo pročitate emotivne poruke koju mu Seka upućuje, a njene reči mogu dotaći i najtvrđa srca.

Prisetimo se jedne od poruka koju mu je uputila Seka.

- Bez razmišljanja i na poverenje dajem ti ove ključeve. Jedni su od srca, drugi od kola. Ali zapamti, u oba slučaja ovo mora biti sugurna vožnja. Doba ljubavnih rolerkostera je odavno prošlo - napisala je Seka u poruci upućenoj voljenom suprugu i dodala:

- Ako je već život nemiran okean, budi moja mirna luka, blag talas, sigurna i duga vožnja u beskraj. Vozi onim našim putem, putem kojim se ređe ide. Kada već znamo da nam je odredište svima isto, vozi putem koji biraju voljeni i ostavljajmo tuda tragove. 

- Učini da ti verujem kuda me vodiš. Učini da ne poverujem da ima kraja putu, ne pitajući za sutra, ne misleći o juče... Samo, uživajući u vožnji - zaključila je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić otkrila: Uskoro treće dete!

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 26, 2020 at 10:44am PST

Komentari (0)

Loading