Celebrity News

Supruga Ričarda Gira: Udala sam se za najdivnijeg čoveka na svetu! (foto)

Supruga Ričarda Gira: Udala sam se za najdivnijeg čoveka na svetu! (foto)

Supruga slavnog glumca Ričarda Gira podelila je na društvenim mrežama emotivnu poruku upućenu voljenom suprugu povodom dve godine bračnog života

 

Ričard Gir i Alehandra Silva obeležili su godišnjicu braka.

Lepa španska aktivistkinja kaže da živi svoj sna sa čovekom koji je čuveni glumca i koga obožava ženska populacija.

Supruga slavnog holivudskog glumca povodom dve godine bračnog života objavila je posebno emotivnu poruku na društvenim mrežama.

- Na današnji dan udala sam se za najdivnijeg čoveka na svetu. Zvuči kao kliše, ali je istinito. Ponosna sam što sam sa tobom i što delimo život, kao i što sam majka tvoje dece. Tvoj sam prijatelj i tvoja supruga i ljubav si mog života - napisala je ona.

Ričard i Alehandra Gir obeležili su godišnjicu braka uz galeriju fotografija sa njihovog venčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on May 5, 2020 at 12:10pm PDT

A da vidimo šta je na to imao da kaže slavni glumac…

- Najsrećniji sam muškarac na svetu. Oženjen sam sa prelepom ženom koja je pametna, osećajna, predana, zabavna, strpljiva, odlična je kuvarica i pravi najbolje salate na svetu - rekao je Gir za „Hello! magazine“  i dodao:

- Alehandra meditira, ona je vegetarijanac, sjajna majka. Takođe, ona je iz Španije: zemlje kraljeva i kraljica, Servantesa i Bunjuela… Ne može biti bolje od toga.

Njegova supruga je na to dodala još nešto.

- Nikada nisam mislila da ću naći muškarca tako savršenog za mene. Nemam reči da opišem svoju sreću - istakla je Alehandra za pomenuti magazin.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Zavodnik svetskog glasa postao tata u 71. godini

Ričard i Alehandra Gir obeležili godišnjicu braka, a nedavno su se ponovo ostvarili u ulozi roditelja

Pre nešto više od dve nedelje Ričard Gir i Alehandra Silva dobili su sina. Srećnu vest je otkrio španski magazin "Hola!", a vest su odmah preneli vodeći svetski mediji.

Inače, čuveni ’oficir i džentlmen’ i njegova supruga već imaju sina Aleksandra.

Giru je ovo treće dete. Sa bivšom suprugom Keri Lovel ima 20-godišnjeg sina Homera. Silva, takođe iz bivšeg braka ima sedmogodišnjeg sina Alberta.

Ričard i Alehandra venčali su se 2018. godine, četiri godine nakon što su prvi put upoznali u Positanu 2014. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Ričard Gir: Sreća porodice mi je iznad svega! 

Ričard Gir i Alehandra Silva: Ljubav na prvi pogled

Prema pisanju stranih medija, njihovo poznanstvo je bilo vrlo romantično. Jednom prilikom je Ričard Gir rekao:

- Sve je počelo veoma jednostavno. Predstavio nas je zajednički prijatelj. Alehandra mi je rekla: "Zdravo!" I, tada kao da se svet srušio. Pogledali smo se i u prvoj sekundi smo shvatili da ćemo biti zajedno. Nikad u životu nisam doživeo takvu privlačnost. Nismo mogli skinuti pogled jedno s drugog. Gledali smo se u oči celu noć...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on Aug 31, 2017 at 2:31pm PDT

Dok je kod njega sve bilo na ’prvu loptu’, Alehandra je priznala da je bila sumnjičava.

- Sećam se da sam morala mnogo da se trudim da bi mi veza uspela. A onda, kada sam upoznala Ričarda, sve je počelo ubrzano da se odigrava. U početku sam imala određene sumnje. Oklevala sam. A on uopšte nije. Ričard je bio 100 posto siguran da je to sudbina. Kasnije sam shvatila da smo oboje na prvi pogled osećali da ćemo biti zajedno.

Sudbonosno "da" izgovorili su u maju 2018. godine na skromnoj ceremoniji koja je održana na njegovom ranču u Paund Ridžu blizu Njujorka, gde i danas žive.

Da je ’zaljubljen do ušiju’ govori i podatak da je tokom Alehandrine prve trudnoće odbio dve vrlo zanimljive ponude za film, sve kako bi bio pored nje.

Zajedno su učestvovali u brojnim poduhvatima, među kojima se izdvaja njihova poseta Dalaj Lami. U to vreme Alehandra je bila u drugom stanju, a fotografija na kojoj guru blagosilja bebu, obišla je svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on Sep 16, 2018 at 11:16pm PDT

Komentari (0)

Loading