Celebrity News

Nevolje u raju! Keti Peri neće da se uda za Orlanda?

Nevolje u raju! Keti Peri neće da se uda za Orlanda?

Američka pevačica Keti Peri koja je u blagoslovenom stanju, ovih dana proživljava teške trenutke. Naime, kako javljaju inostrani mediji nakon što je pevačici umrla baka, Keti je preživela još jedan gubitak. 

Keti Peri koja je mislila da će svoje trudničke dane provesti u zdravlju i veselju, zadesila je velika tuga. Nakon spektakularne objave da čeka devojčicu sa Orlandom, usledila je i vest da je preminula njena baka, ali sada i da  uginula mačka Kitty Purry, za koju je bila jako vezana.

Kako piše magazin "OK" Orlando i Keti Peri otkazali su venčanje. Naime, ova informacija već je našla put ka medijima pre nekoliko nedelja, a sada je dobila i novi epilog. Prema pisanju magazina "OK", par je otkazao venčanje, a i svoje planove stavili su na čekanje i to na - neodređeno vreme. Ipak, kako spekulišu strani mediji, mnogi su se zabrinuli da li će do njihovog venčanja uopšte i doći.

Upravo o tome je za pomenuti magazin govorio izvor blizak ovom paru.

NE PROPUSTITE:
Orlando Blum priznao Kejt Blanšet da je bio zaljubljen u nju (video)

- Orlando je poprilično gnevan zbog toga, dok Keti Peri ne zna kako da se iznese sa ovom situacijom.  Gubitkom bake i kučnog ljubimca. Ona misli da je ovo znak od Boga i da Orlando - nije taj! Neki prijatelji misle da joj je potajno laknulo što se venčanje otkazalo. Njena porodica, ali i prijatelji nadaju se da će njih dvoje uspeti da reše svoje svadbene nevolje i da će uskoro uživati u ljubavi, braku i roditeljstvu - deo je izjave pomenutog izvora.

Iako se prvo navodilo da je par otkazao venčanje zbog korona virusa, sada izgleda to nije slučaj. Ove navode još uvek ni Orlando ni Keti nisu prokomentarisali!

NE PROPUSTITE:
SKANDALOZNA AFERA SA LAŽNIM PRATIOCIMA DRMA SVET: Rasrinkane javne ličnosti u samom vrhu i dve pevačice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 9, 2020 at 4:40am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 18, 2020 at 11:23pm PDT

Keti Peri pokazala kako izgleda u trudnoći! 

Nakon što je svetu obelodanila da čeka dete sa popularnim holivudskim glumceM, Orlandom Blumom putem spota za pesmu „Never Worn White“, pokazala je fanovima kako izgleda u trunoći. Njeno negovano i sveže lice oduševilo je mnoge.

Ona je, naime, na fotografiji potpuno bez šminke a budući da je u blagoslovenom stanju, mnogi su došli do zaključka da pevačica sija.

Fanovi su joj poručili da joj koža izgleda sjajno i baršunasto, a pozitivni komentari poput „izgledaš kao da nemaš više od 20 godina i „da li si realna“ bili su samo jedni od mnogobrojnih komplimenata.

NE PROPUSTITE:
AMERIKA NA NOGAMA: Pevačica RASKRINKANA, STIGLA žestoka presuda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 29, 2020 at 2:19pm PDT

Keti Peri i Orlando Blum otkrili ime devojčice

Budući da je prošlo malo više od mesec dana od smrti njene bake, izvor blizak paru sopštio je kako će se zvati Orlandova i Ketina naslednica.

– Keti će devojčicu nazvati En, Prl Ili Hadson – otkrio je dobro obavešteni izvor koji na sve ovo još istakao kako će iz bakinog imena, odabrati samo jedno.

– Njena baka je zaslužna za to kakva je Keti danas. Činjenica da je njena duša otišla baš kada druga duša treba da dođe za nju nije slučajnost – objasnio je spomenuti izvor.

NE PROPUSTITE:
Biljana Tipsarević pokazala trudnički stomak i zavidnu liniju u 6. mesecu trudnoće (foto)

Komentari (0)

Loading