Celebrity News

Napokon! Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju mladog lepotana! (foto)

Napokon! Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju mladog lepotana! (foto)

Fotografija sa zgodnim muškarcem koju je Nina Badrić postavila na Instagram podigla je veliku prašinu, ali je i dalje ostala misterija da li je neko osvojio srce lepe pevačice ili još uvek nije...

 

Pevačica Nina Badrić redovno komunicira sa svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama, a samo ponekad se među njenim objavama nađe mesta nađe mesta za intrigu.

Kada pogledamo njen Instagram profil, odmah će nam je jasno da Nina izgleda predivno. Negovano. Sređeno. Garderoba, šminka, kosa su uvek top.

Nina često deli i fotografije sa nastupa, iz mlađih dana, slike sa kolegama… Međutim, nema nijedne koja bi otkrila šta se dešava na ljubavnom planu

Omiljena pevačica čijoj se lepoti i pevačkom umeću dive širom regiona u novoj objavi skrenula je pažnju upravo na to.

Nina Badrić u zagrljaju mladog lepotana!

- U tvojim sam rukama tako sigurna - napisala je Nina u opisu fotografije sa tajanstvenim lepotanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on May 7, 2020 at 2:18am PDT

Kao i uvek, većina obožavatelja i obožavateljki počela je da se divi Nininoj lepoti, a misteriju fotografije su otkrili upućeniji fanovi.

- Kada imaš lepu kosu i tako zgodnog frizera, sve ispadne super - usledio je komentar.

Bio je to i momenat razočaranja za neke fanove kada su videli da je u pitanju frizer na čiju je pomoć lepa pevačica čekala više od mesec i po dana.

Zato i ne čudi što se toliko obradovala kada su frizerski saloni otvoreni u Hrvatskoj. Naravno, Nina je prva zakazala termin.

Ipak, i dalje je ostala misterija da li je neko uspeo da osvoji njeno srce ili ne.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Nina Badrić u OTVORENOM PRIZNANJU: Volela bih da usvojim dete!

Nina Badrić: Verujem u susret srodnih duša!

Iako je iza sebe ostavila jedan brak koji nije opstao, popularna pevačica i te kako veruje u pravu, i ljubav za ceo život. O tome da ponovo stane na ludi kamen, Nina Badrić svim srcem priželjkuje.

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - rekla je Nina u ranijem intervjuu u magazinu „Hello“.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Nina Badrić priznala zašto nema sreće u ljubavi: Volim da glumim!

O muškarcima koji joj prilaze, Nina kaže:

- Neretko su mi muškarci prilazili kao objektu, kao ženi koja im se fizički sviđa. Doduše, gledali su me samo na televiziji. Ipak, nakon prvog razgovora promenili su svoj stav prema meni. Drago mi je da je gotovo svakoga od njih oduševio više moj karakter od fizičkog izgleda. Jesam odvažna i hrabra, ali iznad svega sam žena kao i svaka druga - nežna i slaba.

- Bez obzira šta radimo u životu, iste su nam radosti i tuge. Ja sam sasvim normalna osoba, koja voli da je njen dom miran, samo što imam dar od boga za muziku i to je kroz godine postao moj posao od kojeg živim.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Nina Badrić otvorila dušu o majčinstvu i UDAJI: NEMA SMISLA PLAKATI ZA NEČIM ŠTO NEMAŠ

Komentari (0)

Loading