Celebrity News

Sandra Bulok pokazala svoju usvojenu ćerku i oduševila ceo svet (video)

Sandra Bulok pokazala svoju usvojenu ćerku i oduševila ceo svet (video)

Popularna glumica Sandra Bulok juče je oduševila svet kaada je konačno pokazala svoju usvojenu ćerku. 

Budući da glumica ne voli da priča o svom privatnom životu i emotivnom partneru, svih ovih godina, upravo zbog toga, nije želela da se fotografiše sa decom koju je usvojila.

Sandra je u 2010. godine započela proces usvajanja. Ona je prvo usvojila dečaka Luisa, a zatim je u njen dom stigla i devojčica Lejla.

- Važno mi je da su dobro, da idu školu, da imaju sve što im je potrebno. Moram da budem tu za njih u svakom momentu. Zato u poslednje vreme biram uloge i koliko dugo će mi vremena oduzeti za snimanje jer mi je bitno da bude sa njima - rekla je Sandra u intervjuu za britanski "Hello!".

NE PROPUSTITE:
NESUĐENA LJUBAV: Sandra Bulok otkrila u kog HOLIVUDSKOG FRAJERA je bila LUDO ZALJUBLJENA!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Bullock (@sandrabullockco) дана 2. Авг 2015. у 7:05 PDT

Sandra Bulok - ćerka Lejla je centar mog sveta

Iako su prošle godine paparazi uslikali Sandru Bulok kako sa mališanima ide u šetnju, glumica je oštro osudila ovaj postupak.

Zato je i pojavljivanje njene preslatke ćerke Lejla u video zapisu javnost pre svega iznenadilo, a zatim i oduševilo.

Naime, glumica Džada Pinket Smit, supruga glumca Vila Smita, zajedno s majkom Adrijen i ćerkom Vilou pre dve godine je pokrenula tok šou "Red Table Talk" u kojem tri generacije razgovaraju o raznim temama s gostima.

U poslednjoj je putem video linka gostovala Sandra Bulok koja je uspela da iznenadi i Džadu i publiku u trenutku kada je pozvala ćerku da joj se pridruži, piše "Hello!".

NE PROPUSTITE:
Daleko od očiju javnosti: Udala se Sandra Bulok?

- Imam ovde nekoga ko želi nešto da kaže - rekla je Sandra i u tom trenutku se pojavila osmogodišnja Lalila.

Htele su da se zahvale medicinskoj sestri Ejpril za naporan i težak rad uložen od početka pandemije koronavirusa.

Sandra Bulok otkriva - Moja ćerka boluje od postraumatskog poremećaja

Glumica je pre nekoliko godina otkrila da se njena ćerka bori sa posttraumatskim poremećajem koji je dobila zbog napada fotografa.

- Kada sam je usvojila imala je tri i po godine. Jednog dana morali smo s njom na hitnu zbog alergije, a paparaci su nas pratili u stopu. Tada je javnost saznala da imam još jedno dete i svi su želeli da je slikaju. Za nju je to bilo strašno, srce mi se slamalo - bila je iskrena 53-godišnja glumica koja decu odgaja u srećnoj vezi s fotografom Brajanom Randalom.

NE PROPUSTITE:
Sandra Bulok: Bila sam žrtva seksualnog uznemiravanja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Bullock (@sandrabullockco) дана 10. Нов 2015. у 2:45 PST

- Kada bi Luis čuo helikopter ili dron, pojurio bi preko travnjaka, zgrabio sestricu i sakrio je ispod trampolina. Malena od svega toga ima PTSP - rekla je glumica.

Sandra Bulok - Venčanje u tajnosti

A početkom godine, kako je pisao magazin "Life & Style", Sandra Bulok i Brajan Randal venčali su se u tajnosti.

Čitavu priču za magazin navodno je otkrio izvor blizak paru:

- Priča se da su njih dvoje imali tajno venčanje u njihovoj kući na kome su bili samo oni i deca! To je nešto što je Sandra želela. Nije bilo fanova, fotografa, prijatelja, porodice ili bilo koje vrste ludila. Bili su ljudi koji su njima jedino važni, a to su njih dvoje i Sandrino dvoje dece.

NE PROPUSTITE:
Njihove MRAČNE TAJNE potpuno će promeniti vašu sliku o njima: Evo šta rade poznate zvezde kada ih NIKO NE GLEDA

 

Proslava je protekla fenomenalno, baš kao i četiri godine koliko je par zvanično zajedno. A sve je bilo jako skromno i bez bilo kakvih skupocenih stvari ili zahteva. Kako je izvor još objasnio, jedan blizak prijatelj je došao na zabavu u jednom trenutku kako bi bio svedok dok par polaže zakletve.

- To su učinili, Brajan joj je stavio prsten na ruku i zatim je poljubio i to je bilo to! Postali su muž i žena - priznao je izvor za pomenuti magazin.

Iako je Sandrin menadžer negirao da se ovaj događaj zaista desio, Brajan je viđen u javnosti sa svojim prstenom na ruci, dok Sandra ipak nije.

Komentari (0)

Loading