Celebrity News

Stala na ludi kamen: Sandra Bulok se TAJNO VENČALA?

Stala na ludi kamen: Sandra Bulok se TAJNO VENČALA?

Kako piše magazin Life & Style, Sandra Bulok i Brajan Randal nedavno su se venčali u tajnosti.

- Priča se da su njih dvoje imali tajno venčanje u njihovoj kući na kome su bili samo oni i deca! To je nešto što je Sandra želela. Nije bilo fanova, fotografa, prijatelja, porodice ili bilo koje vrste ludila. Bili su ljudi koji su njima jedino važni, a to su njih dvoje i Sandrino dvoje dece.

Proslava je protekla fenomenalno, baš kao i četiri godine koliko je par zvanično zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @whatsupinh on Jun 14, 2018 at 8:29am PDT

A sve je bilo jako skromno i bez bilo kakvih skupocenih stvari ili zahteva.

Kako je izvor objasnio, jedan blizak prijatelj je došao na zabavu u jednom trenutku kako bi bio svedok dok par polaže zakletve.

- To su učinili, Brajan joj je stavio prsten na ruku i zatim je poljubio i to je bilo to! Postali su muž i žena - priznao je izvor.

Iako je Sandrin menadžer negirao da se ovaj događaj zaista desio, Brajan je viđen u javnosti sa svojim prstenom na ruci, dok Sandra ipak nije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bullock Fan (@sandrabullock.jp) on Dec 31, 2018 at 3:43am PST

Kako je izvor dalje objasnio, to je zbog toga što ne želi da njen novi brak bude poređen sa prethodnim, kao i da ne želi medijsku pažnju, koju je sigurna da bi njen brak izazvao.

- Voli svog novog surpuga ali ne želi poređenja. Ono što je njen bivši suprug uradio je još uvek proganja. Ne želi da ništa stane na put njenoj sreći - tvrdi izvor.