Celebrity News

Preminula majka Viki Miljković: Bol se ne može opisati, steže i ne popušta!

Preminula majka Viki Miljković: Bol se ne može opisati, steže i ne popušta!

Viki Miljković juče je preživela tešku tragediju. Poznatoj pevačici preminula je majka!

Popularna pevačica i članica žirija "Zvezda Granda Viki Miljković obavestila je svoje pratioce na Instagramu da je njena mama Zorka preminula.

Slomljena ovom vešću, smogla je snage da se svojoj publici obrati ovim potresnim rečima.

- Ova bol se ne može opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne pušta. I toliko suza. I toliko slika iz prošlosti u istom trenutku. Majka jedna jedina -  napisala je Viki Miljković na svom Instagram profilu.

NE PROPUSTITE:
Kupila i opremila tri stana u Beogradu na vodi, a sada je nakon prozivki progovorila o svemu

 

View this post on Instagram

 

Ova bol se ne moze opisati recima. Ova praznina se vec tako brzo urezala u dusu, zapela za srce. Pa steze i ne pusta. I toliko suza. I toliko slika iz proslosti u istom trenutku. ? MAJKA JEDNA JEDINA

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on May 13, 2020 at 4:58am PDT

Viki Miljković - Majka Zorka bila je odličan primer kako se neguju porodični odnosi

Poznata pevačica koja je u skladnom braku sa Tašketom, svojevremeno je za pričala kako ni njegovi ni njeni roditelji nisu bili za njihovu ljubav. Kako je i sama postala majka, neke stvari su nakon toga postale mnogo jasnije. Viki je istakla da ona i njen suprug opstaju dugi niz godina jer su potpuno drugačiji, a na život gledaju isključivo sa vedrije strane.

– Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije, ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi – kaže Viki.

Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – iskrena je Miljkovićeva, preneo je svojevremeno Kurir. 

NE PROPUSTITE:
Viki Miljković otvorila dušu o NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVELA

Viki Miljković je pre dve godine istakla da bi volela da ima još jedno dete!

Taške i Viki imaju sina Andreja, a pevačica je pre nekoliko godina istakla da bi volela ponovo da se ostvari u ulozi majke:

– Volela bih da imam još dece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro – rekla je ona.

– Sve je u Božjim rukama, kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je rešeno. Želim da rodim i ćerku i sina, svejedno mi je šta će biti. Sa mojim mužem Tašketom, naravno, o tome pričam, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je – rekla je Viki za Svet.

NE PROPUSTITE:
Viki Miljković kupila tri stana u elitnom kompleksu BEOGRADA NA VODI

Komentari (0)

Loading