Celebrity News

Biće pravi, neustrašivi lav! Biljana Tipsarević otkrila ime sina!

Biće pravi, neustrašivi lav! Biljana Tipsarević otkrila ime sina!

Bivši teniser Janko Tipsarević i njegova supruga, modna kreatorka Biljana Tipsarević nestrpljivo iščekuju rođenje sina, koji bi na svet trebalo da dođe u tekućem mesecu maju.

Buduća mama Biljana Tipsarević nedavno je za naš magazin „Story“ otkrila da su iksljučivo bili fokusirani na to da njihova sedmogodišnja mezimica Emili lakše prihvati prinovu.

– Trudimo se da je uključimo u svaki segment trudnoće, pa i ovaj. Za sada se dvoumi između Stefan i Filip, jer su to imena njenih najboljih drugara. Ostaje da vidimo koje od ta dva će odabrati. Srećna je što ćemo uskoro imati bebu u kući i, za divno čudo, ne pokazuje ljubomoru.

Biljana je takođe otrkila da je Emili priželjkivala sestru, kao i da uživa da ide sa njom na lekarske pregleda. Kako je Biljana istaklam Emili je otpočetka bila uključena u sve što se tiče budućeg naslednika.

- Baš naprotiv, obožava da ide sa mnom na preglede, smišlja kako će izgledati bratovljeva soba i mašta o tome gde će ga voditi i čemu će ga sve naučiti. Istovremeno je vrlo pažljiva prema meni. Stalno mi govori da moram da jedem voće, a ume i tati da skrene pažnju i istakne kako je, zbog toga što nosim bebu u stomaku, potrebno da uradi onako kako želim (smeh) – rekla je Biljana za naš magazin „Story“.

NE PROPUSTITE:
Nove fotografije trudne Biljane oduševile sve! (foto)

Biljana Tipsarević otkrila ime i njime oduševila sve!

Nema ništa lepše nego kada cela porodica otvori zasedanje o novom imenu budućeg naslednika. Međutim, spletovi raznih okolnosti suzili su njiihov izbor oko imena, ali kako Biljana ističe, pronađeno je kompromisno rešenje...

- Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje - ispričala je kreatorka, a zatim otkrila ime budućeg naslednika.

- Sin će se zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav, a simbol je hrabrosti i snage - rekla je Biljana Tipsarević za magazin "Gloria".

Biljana Tipsarević - Soba za Lea je spremna!

Na Instagramu, Biljana je objavila i sliku toka pripreme malog raja za naslednika a uz preslatke fotografije objasnila je pratiocima da je stigao krevetac za sina….

– Pripreme za bebca, stigao krevetac – napisala je Biljana u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

NE PROPUSTITE:
Presrećna trudnica Biljana Tipsarević otkrila nešto što niko nije znao: Čeka nas uzbudljiv period!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 30, 2020 at 9:15am PDT

Komentari (0)

Loading