Celebrity News

Zavodljive fotografije trudne Keti Peri raspametile svet (foto)

Zavodljive fotografije trudne Keti Peri raspametile svet (foto)

Popularna pevačica Keti Peri koja je pre nekoliko nedelja obelodanila da čeka svoje prvo dete, uživa u trudnoći, a tome su posvedočile ove fotografije!

Buduća supruga holivudskog glumca Orlanda Bluma, pevačica Keti Peri na spektakularan način obelodanila je javnosti da čeka devojčicu. Putem muzičkog spota za pesmu "Never Worn White“ pokazala je trudnički stomak, a istog momenta društvene mreže su se usijale.

Keti Peri novim trudničkim izdanjem oduševila svet!

Popularna pevačica Keti Peri juče je na svom Instagram nalogu podelila set predivnih fotografija, a o njenom trudničkom izdanju sada pričaju svi. Naime, lepa pevačica zavodljivo je pozirala u providnoj beloj haljini, u prirodnom okruženju, pored izvora vode.

Njen trudnički stomak već se jasno nazire, a mnogi su primetili da se pevačica uopšte nije ugojila. Kako se čini, ovaj predivan editorijal nastao je u snimanju njenog novog muzičkog spota.

NE PROPUSTITE: 
Zvanično su opet zajedno: Za prvo pojavljivanje Keti Peri i Orlando Blum odabrali Vatikan (foto)

Keti Peri jedva čeka da se porodi - Kada budem postala majka, deca će dobiti prvo mesto na mojoj listi prioriteta

Keti Peri koja očekuje svoje prvo dete i ranije je iznosila svoje viđenje o majčinstvu. O svojim stavovima o roditeljstvu i karijeri Keti Peri ovako je govorila svojevremeno:

– Muzika ima veliki značaj za mene, ali kada budem postala majka, deca će dobiti prvo mesto na mojoj listi prioriteta. Nikada karijeru neću staviti ispred njihovih potreba.

Svoje stavove i ubeđenja na temu majčinstva moći će da proveri kroz svega nekoliko meseci. Ona i njen verenik, glumac Orlando Blum (43), čekaju dete, a porođaj se očekuje tokom leta. Uzbuđena što će se konačno ostvariti u ulozi koju godinama priželjkuje.

– Uzbuđena sam. Ovo je bila možda najduže čuvana tajna u mom životu. Htela sam ranije da vam je saopštim, ali smislila sam lepši način za to. Drago mi je što više ne moram da se krijem, uvlačim stomak ili nosim veliku torbu u kojoj je poslednjih nedelja uvek ljuti tabasko sos za burgere – napisala je Kejti na „Tviteru“ i naglasila da će se pre rođenja deteta u njenom životu dogoditi još nešto vrlo važno.

– U epicentru će biti stavka koju svi već neko vreme iščekujete, ali da ne bih nešto izmalerisala, ne želim o tome mnogo da govorim.

NE PROPUSTITE:
Orlando Blum priznao Kejt Blanšet da je bio zaljubljen u nju (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 14, 2020 at 9:03pm PDT

Komentari (0)

Loading