Celebrity News

Luksuzna proslava rođendana: Evo šta je Katarina dobila od tajnog obožavaoca!

Luksuzna proslava rođendana: Evo šta je Katarina dobila od tajnog obožavaoca!

Poznata pevačica Katarina Grujić sinoć je u jednom beogradskom restoranu proslavila 28. rođendan. Zbog pandemije koronavirusa odustala je od velike žurke i pozvala svega dvadesetak ljudi. 

Luksuzna proslava rođendana!

Katarina Grujić blistala je sinoć na proslavi, a sve je oduševila pojavivši se u dugačkoj, beloj uskoj haljini koja je isticala njenu savršenu figuru. Uvek besprekoran stajling, ovoga puta upotpunila je zanimljivim sandalama i belom klač torbicom.

Poznata pevačica, na početku proslave rođendana rekla je da nema nikakvih velikih želja i istakla da je zbog pandemije koronavirusa pozvala samo bliske ljude.

- Sve što bih poželela sebi, već sam ostvarila. Večeras sam pozvala samo 20 najbližih ljudi, jer sam veoma savesna i želim da ispoštujem sve mere bezbednosti, koje su uvedene zbog koronavirusa - rekla je pevačica na samom početku proslave i zahvalila se svima koji su došli.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

Luksuzna proslava rođendana - 101 ruža od tajnog obožavaoca! 

Katarina Grujić koja je sinoć proslavila 28. rođendan nije ni slutila da će u jednom trenutku stići neobičan poklon. Naime, lepa pevačica, kako prenose domaći mediji, od tajnog obožavaoca dobila je buket sa 101 ružom. Budući da su svi veoma bili zainteresovani ko je galantan muškarac, Kaća ipak nije otkrila o kome se radi, iako je pročitala poruku.

Pored ovog luksuznog poklona, od prijatelja Peđe dobila je mikro čivavu koja košta oko 500 evra.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić: Umem da se branim od ludaka

Luksuzna proslava rođendana - Prisustvovale su i mnoge poznate zvezde! 

Prva je na proslavu stigla pevačica Andreana Čekić koja je došla obučena sva u crno. Lepa Adreana išla je na prverenu varijantu elegancije i izgledala je savršeno. Kako pišu domaći mediji, Katarini je za rođendan kupila parfem.

Pored Andreane, proslavi su prisustvovali i pevač Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus, Edita Aradinović, Vanja Mijatović, Tamara Milutinović i mnogi drugi.

U našoj galeriji pogledajte kako su izgeldali:

Kaća Grujić - Istina je da u mom životu postoji neko!

Pre nekoliko nedelja u intervjuu za magazin "Story" Katarina Grujić otkrila je da je tokom pandemije koronavirusa, kada nije policijski čas, putovala u Novi Sad, gde njena nova simpatija živi i radi. Kako otkrila reč je o inteligentnom, šarmantnom i duhovitom muškarcu prema kojem gaji osećanja, ali se još uvek sa njim nije upustila u emotivnu vezu.

Istina je da u mom životu postoji osoba, koja mi je pre svega prijatelj i velika podrška. Među nama su uzajamne simpatije, a vreme će pokazati da li će taj naš odnos prerasti u nešto više. Zadovoljna sam i srećna, što ne mogu i ne želim da krijem, ako tako ostane, neću tražiti više od toga - rekla je Katarina Grujić za magazin "Story" a potom i otkrila šta ih je zbližilo.

Zbližili su nas dugi razgovori na različite teme. Umeo je da me, na vrlo vešt način, iznenadi, oduševi i nasmeje. Kažu da su izrazito duhovite osobe i vrlo inteligentne. U ovom slučaju se to pokazalo kao tačno. Viđamo se povremeno i samo kada to dozvole trenutni uslovi u zemlji. Biće vremena i za ljubav i za druženje, samo da se situacija normalizuje i da se svi vratimo životima na kakve smo navikli – zdravi i srećni.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem?

Komentari (0)

Loading