Celebrity News

Princ Hari doživeo nervni slom i hitno primljen u bolnicu?!

Princ Hari doživeo nervni slom i hitno primljen u bolnicu?!

Princ Hari je doživeo nervni slom, preneli su pojedini svetski mediji, a kao razlog naveli su njegove dugogodišnje brojne probleme 

Svetsku javnost uzdrmala je vest da je princ Hari hitno primljen u psihijatrijsku bolnicu u Kaliforniji zbog nervnog sloma.

Prema pisanju magazina Globe princ Hari boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja poznatijeg kao PTSP. Naime, problem datira još od 1997. godine, kada je njegova majka princeza Dajana tragično poginula u saobraćajnoj nesreći.

– Princ Hari i Megan svađali su se oko toga kako će izgledati njihov život u Americi kada se završe mere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala – rekao je neimenovani izvor za Globe.

NE PROPUSITITE:
Princ Hari otkrio koliko dece želi da ima sa Megan i PROBUDIO GNEV javnosti, rekli mu da je LICEMER!

Isti izvor navodi i da se njegovo stanje pogoršalo nakon što je proveo deset godina u vojsci, a na sve se nadovezalo odvajanje od kraljevske porodice i neprestana borba da zaštiti suprugu Megan Markl i sina Arčija od očiju javnosti.

Princ Hari je već nekoliko puta izjavljivao kako ne želi da se njegovoj supruzi dogodi isto što i njegovoj majci.

NE PROPUSTITE:
Princ Hari je U STRAHU i više ne želi da ćuti: Izgubio sam majku, a moja supruga sada postaje ŽRTVA tih istih sila

Megan Markl je „dežurni krivac”?

Izgleda da ovu njegovu izjavu mnogi nisu ozbiljno shvatili, budući da Megan Markl i dalje smatraju za „krivcem” za sve što smatraju da nije u redu u prinčevom životu. I nastavljaju sa napadima, a uvek je tu i neimenovani izvor koji je upućen u 'kraljevske stvari'...

– Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu i prijatelje kako bi ona mogla da sledi svoj san i postane holivudska glumica. Ali, to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru – dodao je izvor za pomenuti magazin.

NE PROPUSTITE:
Megan Markl trudna? Svet bruji o bebi broj dva!

Megan Markl najavila memoare

Razne napise koji se o njoj pojavljuju u svetskim medijima, Megan Markl nikada nije komentarisala, ali je najavila memoare koji će uskoro biti objavljeni jer želi da se čuje i njena reč.

Mnogi s nestrpljenjem očekuju ovu knjigu s nadom da će se napokon razrešiti nedoumice o kojima se piše na sve strane...

Inače, vest o Harijevom prijemu u bolnicu zbog navodnog nervnog sloma niko iz kraljevske porodice nije potvrdio niti demantovao.

NE PROPUSTITE:
Na važan dan daleko od kraljevske porodice: Megan i Hari slave drugu godišnjicu braka (foto)

Komentari (0)

Loading