Celebrity News

Zbog ovog smelog poteza Ana Kokić je glavna tema medija!

Zbog ovog smelog poteza Ana Kokić je glavna tema medija!

Ovih dana "Instagram" su preplavile nove frizure poznatih dama. Drastičnu promenu u svom imidžu prvo je napravila Ana Nikolić, koja je svoju dugu kosu odsekla na kratki paž. Ana Kokić, zakleta plavuša koja je negovala dugu, plavu kosu još dok je bila članica grupe ,,Energija", sada je napravila šokantnu promenu i sve oduševila. 

Poznata pevačica Ana Kokić pokazala je juče pratiocima svoje novo izdanje. Pevačica je, naime, znatno skratila kosu a na svom nalogu na "Instagramu" pokazala je kako izgleda.

U opisu slike koju je objavilam napisala je:

- Zdravo, ja sam. Nova frizura! Kratka kosa - napisala je kratko Kokićeva u opisu slike, o kojoj se sada i te kako priča.

Njen novi imidž pokrenuo je lavinu pozitivnih kritika, a svi su se složili da pevačica izgleda nikad bolje.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić je ponovo srećna žena: Nije bitno šta će drugi da kažu na to

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on May 21, 2020 at 8:18am PDT

Ana Kokić - Savršen izgled i nakon izolacije, evo u čemu je tajna! 

Šarmantna pevačica Ana Kokić sredila je svoju liniju zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako je istakla najviše kalorija sagorela je dok je snimala video-klipove za „Tik-Tok“.

Dane u izolaciji, koji su za nama, koristila je više za vežbanje nego za kuvanje.

Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice – izjavila je pevačica za „Blic“.

Budući da je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušavala je da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućnom prostoru.

– Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna – rekla je Ana Kokić i dodala da zdrav rećim ishrane ponekad prekrši sitnim gresima.

– Naravno da prekršim, i to najviše iz dosade. Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti – rekla je popularna pevačica kroz osmeh.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić bez dlake na jeziku o odnosu sa Rađenom: Nekom mogu da prorade kompleksi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 8, 2020 at 12:31am PDT

Ana Kokić nije jedina dama koja je napravila drastičnu promenu u svom izgledu! 

Nakon neverovatnih transformacija koje je pokazala u prethodnom periodu, Ana Nikolić ponovo je šokirala javnost pre nekoliko dana. Poznata pevačica napravila je drastičnu promenu u svom izgledu i sada ima kratku kosu.

Ana Nikolić koja je u proteklom periodu šokirala mnoge svojim neverovatnim promenama u izgledu, odlučila je da pored pevanja, šokantne transformacije budu njena druga profesija. Naime, lepa Ana Nikolić je nakon enormnog gubitka kilograma, sada skratila i kosu.

Pevačica je, naime, svoju prelepu dugu kosu ošišala na paž, a kako izgleda pokazala je u novom video klipu koji je objavila na svom "Instagram" nalogu.

Prava si mačka kao pre“, „Odlično ti stoji“, „Izgledaš mnogo mlađe“, „Ovo je frizura godine“ samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Anine objave.

NE PROPUSTITE:
Transformacije Ane Nikolić koje ćete pogledati dvaput! (foto)

 

View this post on Instagram

 

I‘m in love with my #newhaircut! #short #hair #dont #care ??‍♀️? @rossanoferretti_belgrade @marcellomura_hair

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 12, 2020 at 9:51am PDT

Prva koja je pokrenuta trend drastičnih promena bila je najpoznatija srpska blogerka, Dunja Jovanić.

Pre skoro godinu dana, lepa influenserka Dunja Jovanić od fatalne brinete za jedan postala je seksi plavuša a nakon toga, ponovo je iznenadila javnost neobičnom promenom imidža…

Na njenom "Instagram" proflu osvanula je jedna nova Dunja i nova seksi, piksi frizua. Ovom objavom oduševila je mnoge a pored ove simpatične slike, napisala je i propratnu interesantnu poruku kojom se obratila svojim pratiocima…

Boom. Iako se ljudi uglavnom boje promena, nekada su promene neophodne i dobre za naš um, telo, život. Ovo nije samo još jedna promena frizure, ovo je mnogo više od toga! Izazivam sebe i vas da u 2020. počnemo od nule. Sve ono loše ostavite iza sebe – loše uspomene, loše veze, loše odluke, loše navike. Nova je godina i imate priliku da počnete sve ispočetka. Napišite mi u komentarima koja je to jedna stvar koju biste želeli da promenite u 2020? – napisala je Dunja.

NE PROPUSTITE:
NAŠA BLOGERKA KIDA! Zbog ove haljine SVE ŽENE SA OBLINAMA će joj aplaudirati! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Apr 30, 2020 at 12:37pm PDT

U našoj anketi glasajte za najbolju promenu koju su napravile poznate dame.

Čija promena vam se najviše dopada?
  • Ana Kokić sada izgleda brutalno. Njena promena je brutalna!
  • Ana Nikolić je osvežila svoj izgled, ali je bila lepša sa dugom kosom!
  • Dunja Jovanić je pojam seksepila. Šta ovoj ženi ne stoji, pravo je pitanje?
33  · 33 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading