Celebrity News

Stiže naslednik! Momčilo Otašević i Jelena Perčin očekuju drugo dete!

Stiže naslednik! Momčilo Otašević i Jelena Perčin očekuju drugo dete!

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević  itekako ima razloga za slavlje. Naime, poznati par očekuje drugo dete. 

Momčilo Otašević i Jelena Perčin, glumački par koji svojom ljubavlju i talentom pomera granice, za vreme pandemije koronavirusa bili su razdvojeni tri nedelje. To nararvno nije uticalo na njihov odnos pa su sve obradovali lepim vestima - na zimu će, sasvim neplanirano, postati roditelji dečaka.

Za hrvatski magazin "Gloria" Jelena je ispričala kako podnosi trudnoću.

- Moram da vam priznam, ovakve novosti mi uvek izmame osmeh na lice jer ta malena bića daju nam veru u bolju budućnost i čine naš život lepšim i ispunjenijim - rekla je Jelena za Gloriu dodavši da slađe iznenađenje nisu mogli da zamisle zamisle.

NE PROPUSTITE:
Momčilo Otašević prvi put o ćerki koju je dobio sa DEVET GODINA STARIJOM koleginicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Sep 8, 2017 at 3:43pm PDT

Momčilo Otašević i Jelena Perčin - Bezuslovna ljubav supružnika

Divni glumci, kako je već dobro poznato, upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka". Svoju ljubav i privatnos nikad nisu eksponirali, ali budući da su zanimljivi medijima, mnogi su se svojski trudili da dođu do detalja iz njihove privatnosti. Svoju život oduvek su ljubomorno čuvali samo za sebe.

- Iz ljubavi možeš napraviti doslovno sve.... Iz ljubavi sam, u celom ludilu od posla, znao doći na sat, da se vidim s mojom Jelenom i da se vratim u neku drugu zemlju da radim -  priznao je ranije Momčilo za "Azru".

Pored toga, i Jelena je "Azru" otvorila dušu o njihooj ljubav te iznela detalje koje je tad malo ko znao:

– Ako bih mogla reći zašto nekog voliš, to je njegov neverovatan karakter, on nema u sebi agresije i ne možeš doći s njim u konflikt, ta njegova vedrina je zarazna i ne mogu se ljutiti na njega. Nismo se nikada posvađali – rekla je Jelena a zatim dodala:

– Bili smo dobri prijatelji i mnogo smo razgovarali i uhvatio me na prepad, i dobro je što mi nije ostavio vremena da mislim – priznaje glumica.

NE PROPUSTITE:
SAVRŠEN kutak male princeze, Momčilo oduševio pripremama (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Bete (@katarinabete) on May 1, 2018 at 10:46am PDT

 

Momčilo Otašević i Jelena Perčin - Venčanje iz snova na obali mora

Dok je nastajala veoma gledana serija „Kud puklo da puklo“, njihovo prijateljstvo prerastalo je u ljubav. Već početkom 2016. godine uveliko se govorilo o tome. Međutim, ni Jelena ni Momčilo nisu bili raspoloženi da za medije pričaju o svojim emocijama. Ubrzo su fotografije, nastale na javnim događajima, bolje od reči potvrdile da su u vezi. Ubrzo su se venčali, a ovaj dan protekao je bajkovito.

– Jelena nije slutila da će venčanje biti na sceni Centra za kulturu “Nikola Đurković”, već je mislila da ćemo se venčati u kancelariji. Za nju je sve to bilo veliko iznenađenje, koje sam uspeo da realizujem po sistemu “pomoć prijatelja”, pa zato moram da ih pomenem. Mnogo su mi pomogli kum Draško, prijatelji Mitar Jovanović i Saša Dončić.

Nataša je brinula o cveću, latice je bacao Mića, Rašo iz pozorišta namestio je svetlo i zajedno sa mnom režirao pozicije, Dona je vlasnik paba “Bandiera”, gde smo svi zajedno bili pre ceremonije, ali i neposredno posle nje. Peđa je vlasnik jedrenjaka kojim smo se vozili do konobe “Pirun i Ožica”, gde nas je gazdarica Lidija dočekala „ka doma”, a svirali su i pevali “Gamp Forest trio” i Jelena Zvicer. Na venčanju je bilo četrdeset zvanica, zajedno s muzičarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Dec 31, 2019 at 12:04pm PST

Komentari (0)

Loading