Celebrity News

Pevačica Kaja priznala da li se kaje zbog prvog braka: Od njega sam dobila samo 500 evra!

Pevačica Kaja priznala da li se kaje zbog prvog braka: Od njega sam dobila samo 500 evra!

Atraktivna pevačica Kaja, koja je nedavno obelodanila da uživa u ljubavi sa šarmantnim fudbalerom Mateom Pavlovićem, otvorila je dušu i ispričala sve o prvom suprugu. 

Pevačica Kaja koja se prvi put udala sa samo devetnaest godina, otkrila je nepoznate  detalje odnosa sa svojim prvim suprugom.

Kaja Ostojić, kako je i sama istakla, u bračnu zajednicu stupila je veoma mlada. Na "Blic poligrafu" otkrila je da li joj je ovaj period bio najveća životna greška, kao i da li se kaje što se udala.

- Ne, ne kajem se zato što imam divnu ćerku iz tog braka - priznala je Kaja na "Blic poligrafu".

NE PROPUSTITE: Katarina Ostojić Kaja se još uvek nije razvela od Džuniora Džeka, a evo šta kaže o novom braku

 

View this post on Instagram

 

????

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on May 30, 2020 at 10:01am PDT

Pevačica Kaja - Od njega sam dobila samo 500 evra! 

Popularna pevačica ističe da sa svojim prvim mužem danas nije u kontaktu, a otkrila je i da li je plaćao alimentaciju za njihovu ćerku.

Pevačica Kaja ovako je objasnila šta se zapravo tada događalo...

- On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali dao mi je 500 evra i više nikad ništa - rekla je Kaja iskreno.

Naime, kako tvrdi pevačica Kaja, njena prelepa ćerka nije u kontaktu sa svojim ocem. Iako ona, kako ističe, nikad nije branila ćerki da se viđa svojim ocem, on to nije želeo, rekla je Kaja na "Blic poligrafu".

NE PROPUSTITE: Katarina Kaja Ostojić: Postoje ti neki mali ljudi KOJI MI NISU DORASLI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Apr 25, 2020 at 8:54am PDT

Pevačica Kaja konačno srećna u ljubavi!

Pevačica Kaja Ostojić koja posle razvoda uživa u ljubavi s Mateom Pavlovićem, konačno je i zajedničkim fotografijama potvrdila da je u vezi. Nakon kraha ljubavi sa Džuniorom Džekom, pop pevačica po prvi put viđena je u društvu novog dečka.

Nakon razvoda od popularnog di-džeja Džuniora Džeka, Kaja Ostojić nije želela da iznosi detalji iz svog ljubavnog života. Iako su mnogi spekulisali da su se Mateo i Kaja odmah zaljubili nakon njenog razvoda, Kaja to nikad nije zvanično potvrdila. Sve do pre nekoliko dana kada se u izlasku pojavila sa svojim novim izabranikom.

NE PROPUSTITE: Fotografija kao dokaz: Kaja Ostojić i hrvatski fudbaler su i dalje zajedno, razotkrio ih srpski zavodnik

Komentari (0)

Loading