Celebrity News

Sin Lepe Brene puca od zadovoljstva! Viktor i zgodna Sandra viđeni sinoć u noćnom klubu (foto)

Sin Lepe Brene puca od zadovoljstva! Viktor i zgodna Sandra viđeni sinoć u noćnom klubu (foto)

Sin Lepe Brene i zgodna snaja nakon višemesečne izolacije prvi put u noćnom provodu. Na nastup Aleksandre Prijović stiglu su ruku po ruku, a njihovo pojavljivanje izazvalo je veliko interesovanje. 

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović i zgodna snaja Sandra Miljaković viđeni su sinoć na nastupu Aleksandre Prijović u jednom prestoničkom lokalu.

Tom prilikom, Viktor i Sandra uslikani su kako zajedno pristižu na odredište, vidno raspoloženi i doterani.

Sin Lepe Brene, zadržao je zavidnu figuru tokom izolacije, dok je Sandra, njegova izabranica, zgodna "za sve pare".

Dok se mladi šarmer odlučio za proverenu eleganciju, Sandra je pored njega zablistala u modernoj mini-haljini koja je istakla njene izvajane noge.

Dok su foto-reporteri žurili da uhvate svaki kadar mladog estradnog para, sin Lepe Brene pucao je od zadovoljstva.

Budući da je taman po ukidanju vanrednog stanja isplivala informacija da su Viktor i Sandra počeli da žive sa Brenom i Bobom, podsetimo se u nastavku kako je balkanska diva, majka zgodnog Viktora govorila nedavno o svojoj prelepoj snaji Sandri.

NE PROPUSTITE: Izgled Aleksandre Prijović izazvao opšte oduševljenje na nastupu (foto)

Viktor, sin Lepe Brene doveo devojku Sandru u porodični dom na Bežanijskoj kosi

Viktor Živojinović rešio je da se skrasi.

Prema pisanju domaćih medija, Viktor Živojinović je u vilu na Bežanijskoj kosi doveo devojku Sandru Miljaković  sa kojom je u vezi nepunih godinu dana.

Viktor i Sandra živeće u jednom delu kuće koji su već uveliko počeli da renoviraju i opremaju, te su tokom vikedna viđeni kako kupuju nameštaj.

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje rešio drastično da smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma! – priča dobro obavešten izvor za “Informer” i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone:

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih!

NE PROPUSTITE: Spreman za naslovnu stranu: Viktor Živojinović je nekada vodio borbu sa kilogramima, sad se skinuo i pokazao TRBUŠNJAKE

Muzička zvezda Lepa Brena otkrila šta misli o Viktorovoj devojci!

Nakon ove vesti koja je odjeknula domaćim medijima, popularna muzička zvezda i majka mladog Viktora, pristala je na ovaj plan.

– I Viktor, baš kao i Stefan, mogu da osete zajednički život, i to kada jedno o drugome brinu 365 dana u godini. Ni Filip nije žurio sa ženidbom, pa ne treba ni njih dvojica. Postoji mnogo stvari koje treba da obave i nauče pre ženidbe, jer odluka o osnivanju porodice i potomstvu veoma je ozbiljna. Morate biti posvećeni detetu i ono mora kvalitetno da se vaspitava. Ako jurite samo karijeru, jednog dana shvatite da imate sve bogatstvo, možda i moć, ali promašaje u privatnom životu. Najlakše je napraviti dete, ali to je živo biće, prema kojem treba imati odgovornost i posvećenost. I Boba i ja ih savetujemo, a videćemo da li će nas poslušati – rekla je Brena za „Kurir“ i dodala: 

– Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i želela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svet ostaje – dodala je pevačica.

Komentari (0)

Loading