Celebrity News

Osmeh zadovoljnog muškarca! Darko Lazić smršao 60 kilograma (foto)

Osmeh zadovoljnog muškarca! Darko Lazić smršao 60 kilograma (foto)

Popularni pevač Darko Lazić smršao je do neprepoznatljivosti. Folker koji je imao zdravstvene probleme zbog prekomerne težine izgubio je 60 kilograma. Da li je to isti čovek, mnogi se pitaju...

Popularni pevač Darko Lazić već dve godine oporavlja se od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 2018. godine. Ozbiljni zdravstveni problemi usledili su nakon ovog nemilog događaja, a kako pišu domaći mediji, na putu da im konačno stane na kraj.

Popularni pevač Darko Lazić nedavno je bio na intervenciji tokom koje mu je smanjen želudac. Budući da je imao veoma velike probleme s viškom kilograma, odlučio je da na ovaj način reši problem.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić o periodu nakon nesreće: Svaka druga bi me ostavila, ali ne i moja Marina, ona je bila uz mene u najtežim trenucima

Pevač Darko Lazić sinoć se pojavio na jednom prestoničkom splavu i oduševio prisutne. Popularni pevač smršao je do neprepoznatljivosti, a mnogi ga u prvi mah nisu prepoznali.

Njegov osmeh govorio je mnogo, a vellika trasnformacija koje se dogodila u njegovom životu odraz je napornog truda i volje za boljim sutra.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Nasmejan i neprepoznatljiv! Darko Lazić smršao 60 kilograma

Zbog bolova u kuku i otežanog hodanja, Darku Laziću kilogrami su pravili velike zdravstvene probleme. Budući da je otac dvoje dece i da ima samo 28 godina, pevač je rešio da pomogne sebi i prošle nedelje otišao na operaciju.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je bilo otežano zbog težine. Osim svega toga, ni krvna slika mi nije bila baš najbolja, što je moglo dodatno da pogorša situaciju. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - rekao je nedavno za “Blic” Darko.

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, bojao sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Hirurg mi je objasnio da je to rutinska operacija, a da će kilogrami nestati tek posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku dobiti - rekao je pevač.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić otkazao svadbu: Svet je stao, najvažnije je da budemo solidarni!

Darko Lazić - Požrtvovan otac!

U intervjuu za magazin "Story" Darko Lazić rekao je da zbog viška kilograma nikako nije uspevao da se oporavi. Proces mršavljenja krenuo je lagano, pa je Darko već  na početku izgubio 25 kilograma.

Zbog toga što je izuzetno požrtvovan otac, bio je spreman da uradi sve kako bi svojoj deci i supruzi Marini bio  dovoljno dobar.

– S obzirom na to da zbog viška kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru s lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana, a oslabio sam gotovo 25 kilograma i ne planiram tu da stanem. Ako sve bude kao do sada, skinuću još minimum 30 - rekao je Darko i dodao: 

NE PROPUSTITE: NEĆE VIŠE DA TRPI OVO: Kako je zabrinuta Marina Gagić zapretila Darku Laziću?

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh).

Nekoliko meseci kasnije, Darko je uspeo u svojoj misiji. Čestitamo!

Pogledajte ogromnu razliku:

Komentari (0)

Loading