Celebrity News

Dijeta Darka Lazića pomoću koje se istopio! Ovo nikako ne sme da jede!

Dijeta Darka Lazića pomoću koje se istopio! Ovo nikako ne sme da jede!

Nakon što se pre nekoliko dana pojavio vidno mršaviji na jednom splavu, sada je isplivala i dijeta Darka Lazića pomoću koje je skinuo višak kilograma. Osim što se podvrgao operaciji želuca, poznati folker sada ima rigorozan jelovnik kog mora striktno da se pridržava.

Dijeta Darka Lazića sadrži obilje visokokaloričnih i visokoproteinskih namirnica i na toj listi nalaze se meso, riba, jaja, sir, jogurt, mleko u prahu, puter od kikirikija. Ove namirnice Darku su postepeno uvođene nakon operacije. Budući da je poznati pevač imao intervenciju na želucu, nije bilo dozoljeno da ih odmah konzumirati u velikim količinma.

Darko je disciplinovan, a ovaj režim ishrane pomogao mu je da se oporavi i reši suvišnih kilograma.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić o periodu nakon nesreće: Svaka druga bi me ostavila, ali ne i moja Marina, ona je bila uz mene u najtežim trenucima

Dijeta Darka Lazića – Šta nikako ne sme da jede i koje su preporuke dnevnih unosa hrane?

Nakon hirurške intervencije pomoću koje je smanjio želudac, Darko Lazić jede veoma malo, ali često. Mnogi nutricionisti reći će da je ovo ključ uspešne dijete, ali hajde da vidimo kako izgleda dijeta Darka Lazića.

U njegovom dnevnom jelovniku nalazi se šest do osam manjih obroka dnevno. Takođe, ovaj režim preporučuje i da uvek pri ruci imate neku vrstu zdrave grickalice, kao što su sir, krekeri, jogurt.

Dijeta Darka Lazića zasnovana je i na namirnicama s manjom količinom vlakana (do dva grama po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, testenine, piše "Blic.rs".

Napici su zabranjeni za vreme obroka.

Namirnice koje bi trebalo izbegavati jesu žilava mesa, svež hleb, cela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i semenkama.

Ovaj režim ishrane Darko Lazić kombinuje sa napornim treninzima koji mu takođe pomažu da svoje psihofiziko zdravlje dovede do optimuma.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Nasmejan i neprepoznatljiv! Darko Lazić smršao 60 kilograma

Pevač Darko Lazić pre nekoliko dana pojavio se na jednom prestoničkom splavu i oduševio prisutne. Popularni pevač smršao je do neprepoznatljivosti.

Zbog bolova u kuku i otežanog hodanja, Darku Laziću kilogrami su pravili velike zdravstvene probleme. Budući da je otac dvoje dece i da ima samo 28 godina, pevač je rešio da pomogne sebi i prošle nedelje otišao na operaciju.

– Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je bilo otežano zbog težine. Osim svega toga, ni krvna slika mi nije bila baš najbolja, što je moglo dodatno da pogorša situaciju. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo – rekao je nedavno za “Blic” Darko.

– Pričao sam s lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, bojao sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Hirurg mi je objasnio da je to rutinska operacija, a da će kilogrami nestati tek posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku dobiti – rekao je pevač.

NE PROPUSTITE: Pop zvezda Ana Nikolić nakon svega: Nikada nisam bila ovoliko mršava!

Komentari (0)

Loading