Celebrity News

Lepa Brena za „Story“: Ovo je vreme promena!

Lepa Brena za „Story“: Ovo je vreme promena!

Lepa Brena za „Story“ ekskluzivno iz Monte Karla prenosi kako provodi odmor sa suprugom Bobom i šta će na jesen promeniti u svom životu.

Naša najblistavija muzička zvezda Lepa Brena (59), posle svojevrsnog generalnog “spremanja” naših života i promena na globalnom nivou zbog pandemije koronavirusa, pronašla je nove putanje svoje realnosti koje su je preporodile.

Prvi put posle skoro četiri decenije blistave karijere, pevačica je našla dragoceno vreme za svoje male rituale, koji joj mnogo znače nakon tolikog vremena podređivanja svojih potreba poslu. Nova realnost toliko joj prija da smatra da joj se iskristalisao pogled na ceo njen život, kao i na relacije u porodici.

Sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem nedavno je otputovala u Monte Karlo na odmor, odakle ekskluzivno za naše čitaoce otkriva kakve je promene doživela, na koji način se s njima nosi, ali i kako sa suprugom izgleda njen odmor u Monaku. 

Pročitajte: Ljubav, luksuz i skupoceno vino! Lepa Brena i Boba otputovali privatnim letom u Monako!

Budući da vreme često provodite u Monte Karlu, da li taj grad doživljavate kao drugi dom?

- Monte Karlo Boba i ja doživljavamo kao naš drugi dom i zaista mnogo vremena provodimo u ovom predivnom gradu. Ovde imamo dosta prijatelja s kojima provodimo slobodno vreme. Planovi za ovu godinu su se poremetili nama, kao i svima u svetu zbog pandemije koronavirusa.

- To nas ne ometa da uživamo u svim blagodetima ovog grada. Divan je osećaj kada živite pored vode. Možete uvek lako da organizujete društveni život, ali i da se posvetite svim obavezama ili sebi. Pored Beograda i Monte Karla, koji Boba i ja obožavamo i u kome provodimo mnogo vremena, volimo i Majami.

Pročitajte: Lepa Brena – nekad i sad- Šta se i koliko promenilo za 23 godine

 Šta vam se najviše dopada u omiljenom evropskom gradu svetskog džet-seta?

- Monte Karlo je grad koji je poznat po luksuzu i perfekcionističkoj lepoti koju ja obožavam. Arhitektura, klima, more, bogat zabavni i kulturni život. Sve je vrlo dinamično i sjajno organizovano, od teniskog turnira i trka formule 1 do raznih sajmova i zabavnih programa, poput čuvenog filmskog festivala.

- Uvek imate priliku da vidite svetski poznate ličnosti u bilo koje doba godine. To je prelepo iskustvo, videti najveće zvezde današnjice iz svih oblasti u ovom gradu.

Šta je Lepa Brena ekskluzivno za „STORY“ ispričala, pročitajte u najnovijem broju magazina, koji je u prodaji do 23. juna!

Komentari (0)

Loading