Celebrity News

Ana Nikolić nosi svoj krst: Posle razvoda dotakla sam dno!

Ana Nikolić nosi svoj krst: Posle razvoda dotakla sam dno!

Muzička zvezda Ana Nikolić prošle nedelje nastupila je u jednom prestoničkom klubu. Tada je predstavila pesme s novog albuma i dokazala da je, iz svega što joj se proteklih godina ružno dešavalo, izašla kao pobednik!

Muzička zvezda Ana Nikolić  uspela je da prebrodi razvod braka od jedanaest godina mlađeg repera Stefana Đurića Raste. U tome pomogla joj je bezuslovna ljubav ćerkice Tare. Prošlo je dve godine otkako je Ana odlučila da kroz život nastavi sama, a pesme koje je na „jutjubu“ počela u aprilu da objavljuje odraz su svega što joj se u međuvremenu dešavalo.

Kako je svojevremeno kazala, svakoj je dala svoj pečat i dokazala da joj odlično leže i uloge tekstopisca, kompozitora i izvršnog producenta. Baš zato što su pesme autobiografske i imaju posebnu emociju, publika ih je zavolela.

Na estradnu scenu vratila se u punom sjaju. Osim neverovatnom energijom i odličnim smislom za humor, sve prisutne očarala je i besprekornim izgledom i stajlingom. Svi su mogli da konstatuju da se vratila stara Ana, a na pitanje s kakvim osećanjima izlazi na scenu, odgovorila je:

– Osećam se kao kada sam počinjala, kada sam učestvovala na muzičkim takmičenjima, „Beoviziji“ – istakla je ona i dodala da, iako duže vreme nije bila u direktnom kontaktu s publikom, razloga za tremu nema.

– Možda je bolje reći da je prisutna euforija, ne trema. Ipak, iza mene stoje red, rad, disciplina, velika odricanja, talenat i božji blagoslov.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić oštro o koleginicama: One su za mene mrtve!

Muzička zvezda Ana Nikolić - Svi su mislili da neću biti stroga

Dok je Nikolićeva zabavljala beogradsku publiku, njenu mezimicu čuvale su dadilja i baka. Ana tvrdi da su svi, uključujući i ponosnog tatu Rastu, prema Tari veoma popustljivi, zato je ona preuzela ulogu strožeg roditelja.

– Svi su mislili da neću biti stroga jer sam vrlo opuštena i uvek spremna za šalu, ali morao je neko da joj pokaže granice. Dete je razvedenih roditelja, pa da ne bi bila razmažena i bahata, nepohodno je da se postavim kao autoritet, odnosno kao osoba koja će povremeno reći „ne”.

- Proba ona da probije granice, ali to kod mene ne prolazi. Znam ja šta sam i s kim rodila. Vrlo mi je jasno šta mi je činiti kada je njeno vaspitanje u pitanju. To će najverovatnije tako biti sve dok ne uđe u pubertet, onda ću je dati tati – našalila se Ana, a iako se pisalo da je sa bivšim suprugom u izuzetno lošim odnosima, ona tvrdi da su ratne sekire zakopali zbog ćerke.

Dok sam ranijih godina razmišljala kakva je to osoba za koju bih jednoga dana volela da se udam, na prvom mestu bilo mi je važno da to bude neko kog ću voleti, a zatim i neko s kim ću posle razvoda ostati prijatelj. Žao mi je što je moj brak propao, ali to ne znači da smo Stefan i ja sada u lošim odnosima – rekla je pevačica koja dugo nije mogla da se pomiri s razvodom. Tvrdila je da je to njen najveći poraz. Prestala je da radi, zanemarila je svoj izgled i potpuno psihički potonula.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić neutešna! Jedne godine na Uskrs umro joj je otac, a sledeće…

Muzička zvezda Ana Nikolić - Potonula sam u svakom smislu!

Lepa pevačica istakla je da je čitav život maštala da se uda iz ljubav i da ima dete.

Čitav život maštala sam da se udam iz ljubavi i imam dete. Bavila sam se karijerom, ali me je ta druga strana uvek više zanimala. Kada se dogodilo da to nije ispalo baš onako kako sam zamišljala, slomila sam se. Kod mene ništa ne može da bude prosečno. Nikada nisam imala takozvane sive zone. Ili je crno ili je belo. Ili je vrh ili je dno.

- To je moj krst koji nosim, nekada je lako, uglavnom teško, ali ga nosim, nemam izbora. Istina je da sam u jednom momentu posle razvoda dotakla dno. Potonula sam u svakom smislu u kom jedna žena može, a kako odatle nisam mogla niže da odem, opet sam se popela na vrh. Dosta vremena mi je trebalo da se vratim sebi i donesem važne odluke – rekla je Ana ranije i dodala da joj je u tim trenucima ćerkina ljubav dala snagu.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić u bolnoj ispovesti: Bila sam na dnu, žao mi je što je moj brak propao! (video)

– Dokazala sam da sam borac i pobednik, a sve moje pobede mogu da stanu u jednu reč – Tara. Kada si roditelj, nemaš mnogo prostora niti luksuza da dozvoliš sebi da kloneš. Velika je to odgovornost. Svakom roditelju jedina želja je da dete izvede na pravi put i od njega napravi stabilnu ličnost zbog koje će se sutra ponositi.

Nedavno se pisalo da je Nikolićeva ponovo zaljubljena, te da je sreću pronašla pored biznismena s Cetinja. Navodno ga je nakon svega par meseci zabavljanja upoznala s majkom, bratom i ćerkom, međutim o novom braku za sada ne razmišlja.

Iskustvo me je naučilo da ne govorim ono čuveno nikada. Tako neću reći ni da se nikada više neću udavati. Iz ove perspektive čini mi se da ću usvojiti model koji sam videla u svojoj porodici. Naime, moja majka je vrlo mlada ostala udovica, sa samo 39 godina, i potpuno se posvetila meni i bratu – tvrdi Nikolićeva.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić ponovo šokirala novom drastičnom promenom! (foto)

Komentari (0)

Loading