Celebrity News

Nada Obrić operisana: Rak se vratio, očekuje je hemioterapija!

Nada Obrić operisana: Rak se vratio, očekuje je hemioterapija!

Pevačica Nada Obrić operisana je i četvrti put. Kako se navodi, bolest se vratila. 

Pevačica Nada Obrić operisana je četvrti put, ali njena želja za životom jača je od svake bolesti. Pevačica je stamena, jaka i o svom zdravstvenom stanju otvoreno govori.

Trenutno Nada boravi u Beču kod svoje ćerke, gde joj je izvršena intervencija.

- Nažalost, tačno je. Trenutno sam u Beču. Znam i za bolje dane. Treba da krenem i na hemioterapiju, pa ćemo se čuti kada dođem u Beograd. Hvala vam - rekla je Nada, piše "Pink".

NE PROPUSTITE: Vratila joj se opaka bolest: Nada Obrić HITNO SMEŠTENA U BOLNICU, mora na operaciju

Nada Obrić operisana, a ovako je ranije govorila: Na vreme je otkriveno!

Srpska pevačica Nada Obrić godinama se bori sa opakom bolešću. Prošle godine vodila je i treću bitku s rakom, a tada je istakla kako su lekari ostali šokirani kada joj se ova bolest vratila.

Evo kako je govorila:

– Trebalo je da idem na prvu terapiju, međutim ostalo je za sledeći ponedeljak, jer nakon operacije treba da prođe mesec dana. Sve se dešava u sledeći ponedeljak i malo sam nervozna, iskreno, zbog toga. Ova terapija mi je umesto zračenja, to je sada neki novi metod, pa ćemo da vidimo šta će da bude, a biće sve u najboljem redu, šta da radim.

- Na vreme je otkriveno, što je najbitnije. Sve je odstranjeno, nadamo se. Bila sam u dobrim lekarskim rukama, svi su prema meni bili divni. To je veoma važno, da je na vreme. I lekar i ja smo mislili da je sve benigno, sto posto smo bili ubeđeni, jer je bilo malo. Lekar je bio u šoku, on ne može da veruje da se meni to dešava tri puta, na tri različita mesta. Kaže da je to toliko retko, da ne pamti – rekla je pevačica za „Pink“.

NE PROPUSTITE: Prvo lečila supruga od raka, pa obolela i ona: Zvezda serije Očajne domaćice o borbi sa opakom bolešću!

Nada Obrić nikad nije izgubila veru u život!

Pevačica Nada Obrić rekla je kako zbog svog zdravstvenog stanja ne želi da opterećuje svoje najdraže koji su non-stop uz nju i koji joj ne dozvoljavaju da klone duhom.

– U svakom treutku sam optimistična. Naravno, uhvati vas momenat, živ sam čovek. Ali, odmah ustanem, uradim nešto kako bih prekinula da razmišljam o tome. Ne dam ljudima da sa mnom o tome pričaju i polemišu. Imam i ja momente, ali se normalno ponašam, živim. Imala bih milion razloga da sada legnem u krevet i kukam, ali šta dobijam time?

- Pravim deci pakao! S druge strane, samoj sebi oduzimam od života. Svaki dan je veliki! Borim se da uživam u svakom mogućem danu! Tako živim i ne dam deci i prijateljima da budu depresivni i gledaju samo crno! Plakanja nema, jer ništa time ne dobijam. Mogu svaki dan da plačem, i šta ću dobiti? Ništa! Biće onako kako će biti. Boli, ne boli, ništa mimo sveta ja nisam. Ima uvek gore od goreg – zaključila je pevačica.

NE PROPUSTITE: SAMO SE MOLIM BOGU! Pevačica progovorila o teškoj borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU!

Komentari (0)

Loading